изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 18:09 EEST
БЛАГОТВОРИТЕЛНИ ПРОЯВИ ОРГАНИЗИРА ДОМЪТ ЗА СТАРИ ХОРА    
КоледаС набраните средства ще се закупи транспортно средство за хора с увреждания

Домът за стари хора в Добрич организира изложба–базар и концерт на 18 декември в зала „Изида“ в сградата на Ученическа спортна школа в градския парк, съобщиха от общинската администрация. В навечерието на Коледа  ръководството и възрастните хора от социалното заведение канят добричлии да станат съпричастни в реализацията на благотворителната идея на Община Добрич за закупуване на специализирано транспортно средство за хора с увреждания.
Домуващите отправят апел към гражданите да подкрепят с финансови средства идеята и да дарят средства като закупят изработените от тях изделия. Изложбата е от произведения–уникати, плод на труда на възрастните хора и ще бъде изложена във фоайето пред зала „Изида“ от 17 часа на 18 декември. Концертът ще се проведе в същия ден с начало 18 часа и в него ще участват хор „Лира“ при дома, Зонална танцова организация „Алексия“, Духов оркестър и ученици от СОУ „Климент Охридски“. 
Входът за концерта е 5 лева и ще се заплаща във фоайето на залата. След края му ще бъде оповестен финансовият резултат от благотворителната инициатива. Дарения се приемат и по банкова сметка на Община Добрич срещу протокол за дарение.
IBAN: BG 06S0MB91308410000644
BIC:S0MBBCSF
Банков код: 445100 - за Дом за стари хора, при Общинска банка АД клон Добрич
 НДТ
 


Сходни връзки

БЛАГОТВОРИТЕЛНИ ПРОЯВИ ОРГАНИЗИРА ДОМЪТ ЗА СТАРИ ХОРА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди