изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 19:44 EEST
Янаки Стоилов: Днес стана ясно кои реално са управляващите – ГЕРБ и ДПС    
ПолитикаДнес се оформи конструкцията на действително управляващите страната – ГЕРБ и ДПС, което има за своя политическа фасада четворната коалиция от знайните партии, които са включени в нея. Това заяви от парламентарната трибуна народният представител от БСП и заместник-председател на НС Янаки Стоилов, предаде „Фокус”.

„Няма как да подмина факта за начина, по който сме принудени да работим. Става дума за лишаването на ПГ на БСП да обоснове внесените от нея предложения. Нямахме намерения да създаваме излишно затормозяване в работата на НС, но не смятаме за нормално хора, които са направили предложения и засягат различни аргументи за увеличаване на приходите в бюджета, да не могат да вземат думата в рамките на процедурата за второ четене”, посочи Стоилов.

„Днес заседанието е важно от друга гледна точка. Гласуването по темата за елементите на пенсионната реформа без анализ, е свидетелство за това”, коментира той.

Стоилов заяви, че от БСП подготвят предложение за създаване на временна комисия, която да изследва състоянието на пенсионните фондове и ефективността на контрола от Комисията за финансов надзор.

„Затова нашата ПГ тази вечер прекратява участието си в това заседание. Призовавам всички ПГ, които не са параван на тази процедура, да се оттеглят”, каза той. Въпреки това някои представители на ПГ на БСП останаха в зала.  http://pik.bg

 


Сходни връзки

Янаки Стоилов: Днес стана ясно кои реално са управляващите – ГЕРБ и ДПС | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди