изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 19:05 EEST
Защо другите зодии ви отбягват    
Хороскоп

Защо другите зодии ви отбягват



 ОВЕН

Интелигентен

като овца

Някои са умни. Други - просто шумни. Вие сте от вторите. Авторите на хороскопи твърдят, че сте “интелигентна, творческа натура с артистични способности”. Естествено, това не е напълно вярно. Интелигентни сте, доколкото би могло да се каже, че всяко човешко същество, а и повечето кучета, свине и примати притежават интелигентност. Представете си една овца. Тя също донякъде е интелигентна, нали така? Също като нея да обичате да блъскате главата си в стената. Всички останали знаем причината - понеже много ви харесва, когато не ви боли в паузите. Вие сте използвачи и лъжци, но това си ви харесва.

 

ТЕЛЕЦ

Не, че са

упорити...

Имате огромен умствен капацитет - неосъществен обаче. Поне сте последователни и прагматични. Не сте упорити, не. Вие сте инатливи като магарета! Дотам, че ако ви предоставят аргументи, които противоречат на това, което сте си наумили, вие просто не ги чувате. Последователни сте в смисъл, че като си наумите нещо, няма сила, която да ви го избие от главата. Личи си, че обичате да си угаждате, а страстта ви да притежавате скъпи и лъскави вещи ви приближава повече до свраките, отколкото до бика. Надарени сте с талант за общуване. Невербално, понеже способностите ви за членоразделна реч са малко ограничени.

 

 

БЛИЗНАЦИ

Не знаят

какво искат

Умът ви е остър, изтънчен и бърз. Толкова бърз, че нишката му постоянно се губи, а устата не успява да проследи пътеките, по които бяга. В това няма нищо страшно, защото и бездруго не можете да вземете и най-простото решение. Не защото сте колебливи като Везните, а защото нямате представа какво точно искате. Събеседниците така и не могат да осъзнаят, че сте гений, понеже никой не разбира брътвежите ви. Когато се шегувате, на всички им е смешно, освен на обектите на майтапа ви. В този смисъл не ви трябват врагове - всичките ви приятели ви мразят. Можете да поднесете уникален дар на околните - изчезнете!

 

 

РАК

Мрънкат и

мърморят

Вие сте чувствителни хора с голям афинитет към творческите дейности. (Много плачете и добре лъжете.) Личността ви е като магнит - всички искат да са във вашата компания. Едва след като добре ви опознае човек, разбира колко сте неприятни. Песимисти сте и непрекъснато мърморите и се оплаквате. А ако си харесате някого, залепвате за него и няма отърване. Такива пинтии сте, че трябва да си сложите гумени джобове, за да може да крадете супа от столовата, когато никой не ви гледа. От пътищата на живота вие сте избрали трънливата пътека на психопатията.

 

 

ЛЪВ

Изумяват с

претенции

Кое е това нещо с миниатюрен мозък, огромна уста и мнение, за което никой не го пита? Не, не е жабата! За вас говорим. Роден водач, цар на животните... По принцип няма как точно пък вие да сте цар, нали се сещате? Във вас хората виждат един гигантски егоист, който на всичкото отгоре е егоцентричен, нетърпелив, арогантен и нахален. Намират ви за изумителна личност - предизвиквате изумление с огромните си претенции. Единствената причина да сте още жив е, че е незаконно ловците да отстрелват хора. Възможно е да сте роден водач, но в реалния живот ще си останете девета дупка на кавала.

 

 

ДЕВА

Придирчиви и

дребнави

Носи ви се славата на математик, на умен човек, здраво стъпил на земята. На подредени. Вашето подреждане може да докара нормален човек до лудост. Кой, за бога, вчесва ресните на килима, така че да са напълно успоредни! Придирчиви и дребнави сте. Суетите се за всяка глупост, но в същото време си въобразявате, че сте експедитивни. От вашата уста блага дума рядко може да излезе, защото според вас, ако някой е дебел и грозен, значи трябва да му се каже точно това: “Ти си дебел и грозен.” Е, то и вие не сте първа хубост! Колкото до математиката, тя ви служи само да пресмятате грешките на близките си хора.

 

 

ВЕЗНИ

Стават за

адвокати

Искате да сте най-любезните, най-лицеприятните, най-фешън - все вие да сте отгоре! На вас винаги може да се разчита че ако обещаете нещо, няма да го изпълните. Или ще го изпълните? Или не? Кой знае...

Нерешителни сте, освен ако не става дума да си угодите с някоя гъзарийка. Тогава много бързо решавате да си я купите, независимо от цената. Важното е да има с какво да се изфукате пред приятелите. Докато все още ги имате. Дотолкова държите на външната хубост, че за вас грозните и уродливите не са хора. От Везните стават прекрасни адвокати, защото умеят да лъжат, да мамят и да крадат.

 

 

СКОРПИОН

Прилича на

тирбушон

По душа Скорпионът прилича на гигантски тирбушон - студен, крив и остър. Въпреки тези качества са верни и добри приятели. Всъщност толкова добри, че биха забили нож в гърдите на близък човек, а не в гърба. И толкова верни, че дебнат зорко да не им изневерят, дори и само с мисъл. И тогава - смърт! Те са също така много чувствителни. Обиди ли ги човек, трябва да очаква възмездие. Рано или късно проклятието на Скорпиона ще го застигне. Някой по-злобен човек би казал, че Скорпионите са доказателство, че Бог не съществува. Ако съществуваше, досега да ги е поразил до крак с мълнии.

 

 

СТРЕЛЕЦ

Не-човек,

няма мярка

Вие сте привлекателен, жизнерадостен човек, който създава радост за околните. Те например се радват много, когато ви се случи някой сакатлък и вземете да млъкнете с вашия несекващ ентусиазъм. Запазили сте детинското в себе си и все още сте с акъла на тригодишно. Не може да ви нарани нещо, което не знаете. Тоест вас нищо не може да ви нарани. Вие сте не-човек: непоследователни, нетърпеливи, нетактични... има и още. В нищо нямате мярка. За вас външността е важно нещо, тъй като сте доста суетни. Предпочитате да носите универсални дрехи, които с годините не губят актуалността си и винаги изглеждат безумно.

 

 

КОЗИРОГ

Извъртат се на 180 градуса

Мислите си, че най-бързият път към сърцето на любимия е през гръдния кош. Това е защото сте безпардонен и емоционален инвалид. Подвластни на настроенията, може в един момент да сте забавни и духовити, а в следващия - да ви потънат гемиите. Типично е да се извъртите на 180 градуса и да провалите плановете на цялата компания, защото внезапно сте решили, че точно днес не ви се пътува. Скромен сте, и с право - има защо. Винаги се опитвате да употребите възможно най-много и най-сложни думи, за да изразите възможно най-незначителната идейка.

 

 

ВОДОЛЕЙ

Зависят от

настроението

Вие сте интелектуалец и всички ви уважават за големите ви познания. Но те често са погрешни. Толкова сте заблудени например, че вярвате, че хората ви обичат. Дори и да има такива будали, те всъщност харесват фалшивия образ, който са си изградили за вас. Не допускате никого близо до сърцето си, сигурно за да не видят, че е от тенекия.

Мразите монотонността. По тази причина често се препъвате - досадно ви е, че единият крак трябва да стъпва след другия. Може да свършите дадена работа блестящо или супернекадърно. Това зависи от настроението ви в момента.

 

 

РИБИ

Лъжат само когато говорят

Вие лъжете единствено когато отворите уста да говорите. Вашето невежество е енциклопедично. Като се взрат в очите ви, хората имат усещането, че някой друг е кормчията на този кораб. Живото ви въображение ви нашепва в ухото, че ви преследват от ДАНС, ЦРУ, ФБР и “Топлофикация”. И, каквито сте песимисти, вярвате, че ще ви хванат. Затова и пиете толкова много. От мъка. И от сутринта, де.

Слабохарактерни сте, с ниско самочувствие. Смятате, че за всичките ви несгоди е виновен лошият късмет. Истината е, че сте си виновни сами - с грандиозния си мързел.

http://www.trud.bg

ВАШИТЕ ЗОДИИ И ХОРОСКОПИ

 


Сходни връзки

Защо другите зодии ви отбягват | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди