изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 08:57 EET
ХОРОСКОП И ПРЕДСКАЗАНИЯ ЗА 2015 ГОДИНА    
Хороскоп ХОРОСКОП И ПРЕДСКАЗАНИЯ ЗА 2015 ГОДИНА

Хороскопът  за 2015 г., в зависимост от разположението на звездите, обещава  духовно равновесие и благоприятни новини. През тази година е желателно да се откажете от усилената работа,  става дума за извънредния труд, а не за предварително планираните дейности. Като цяло, не трябва да правите бизнес, който е резултат от ситуативно възникнала възможност, защото това може да навреди на всички планове и да развали доброто настроение - както на Вас, така  и на Вашите близки. Струва си да помислят върху тази прогноза  "вечните работници" като Телец, Козирог и Лъв.

Хороскопът за 2015 г. е  изключително благоприятен  за добра почивка на цялото семейство, за излети, както и за нови, интересни познанства, които обещават вълнуващи преживявания. Но! 2015 година не е много подходяща за правене на пари и сключване на сделки, затова пък е благоприятна за покупки и подаръци за любимите Ви хора. За подаръци трябва да мислят Дева, Риби и Овен.

Важни решения, взети отдавна и определени за тази година, трябва да се осъществят и бъдат доведени до край, за да бъдете сигурни, че след тези действия ще настъпят времена за забавления. Не трябва да сте твърде резервирани и неемоционални през тази година, тъй като много хора ще покажат признаци на внимание и е необходимо да се реагира адекватно, в противен случай Вашето поведение може да бъде оценено като разсеяност и ще доведе до многобройни оплаквания, с всички последствия от това. По-специално, върху тази прогноза трябва да обърнат внимание Стрелец, Близнаци и Водолей.

През 2015 г. обърнете внимание на сънищата. Не трябва безгрижно да ги отхвърляте и да мислите, че те няма да се отразят на живота Ви. Много е възможно хората, идващи в сънищата Ви, да помогнат за решаването на много проблеми, да Ви дадат съвети или предупреждения за бъдещи бедствия, като по този начин може да избегнете големи неприятности. Върху тази прогноза си струва да обърнат внимание Рак, Везни и Скорпион.

Хороскопът за 2015 г. в областта на любовта, обръща внимание към нарастващата агресия срещу партньор от противоположния пол. Много представители на Зодиака ще започват връзките с грубост и голям брой претенции. Необходимо е да се отнасяте с голямо внимание и толерантност, за да избегнете конфликтните ситуации. Говорете само по същество, защото в противен случай можете да се сблъскате със силна съпротива и агресия. Освен това, споровете и кавгите в първата половина на 2015 година могат да разкрият сериозни проблеми в отношенията. Затова насърчаваме двамата партньори да внимават и да бъдат дипломатични, за да избегнат неизбежната раздяла. Прогнозата е насочена предимно за представителитe на зодия Скорпион, Водолей, Телец и Везни.

По-голяма близост с любимия човек ще имат Риби, Рак, Лъв и Козирог, при условие че поемат инициативата. Любимият човек ще Ви подари чувствени удоволствия, като покаже отлични умения в секса. 2015 г. е идеална за помирение, да се извините и да се закълнете във вярност. Тази година е подходяща за романтични срещи и изненади за  любимите хора. Но, не и да намеквате за раздяла! Ако се решите да говорите за почивка във връзката през 2015 година, тази дързост може да приключи трагично, или просто да донесе много неприятни моменти и за двамата партньори.

2015 г. е лоша за нови запознанства и романтични срещи. Въпреки това, организаторите на  подобни мероприятия първо трябва да  подготвят партньорите. Подобни срещи ще се превърнат в нещо повече от една приятна вечер и партньорите ще бъдат разочаровани, ако не получат очакваното. Тук е важно всеки да бъде максимално откровен. На това предсказание трябва да обърнат внимание най-вече Овен, Близнаци, Дева и Стрелец.

2015 година ни носи щастливи моменти на спокойствие и благополучие, за разлика от предишната година, която не беше толкова добронамерена.

ОВЕН 2015

Вие чакахте тази година с голяма импулсивност и желание за промяна. Да, очакванията Ви не са напразни. Чудото ще се случи и Вие ще се изпълните с огромно удовлетворение. Ще започнете и нов курс, който ще помогне за финансовата Ви реализация. Ще започнете семеен бизнес, който ще Ви направи финансово независими и първи във Вашата област. Ухажвайте близки и познати с дребни подаръчета. Така ще привлечете добрата енергия към себе си и рогът на изобилието ще се изсипе над Вас. Обичате да Ви хвалят и точно през 2015 г. ще се сбъдне и тази Ваша лелеяна мечта. Ще се потопите в света на непознатото, скритите неща и тайнственият им смисъл ще занимават съзнанието Ви. В същото време непознати врагове ще се суетят около Вас. Затова от Вас се изисква да бъдете постоянно нащрек. Позволете им да Ви критикуват, защото това ще Ви донесе успех, а отправените критики ще използвате много точно и врагът ще се окаже с пръст в устатата. Това ще Ви донесе ново просветление за нещата от живота и за това - как се печелят битки. От 2014 г. започнахте да изграждате финансовото си положение. Вложената интелектуална работа, упоритият физически труд и находчивост са създали един фундамент, на който да стъпите сега. 2015 година ще Ви донесе нови стимули в любовния живот. Вашето финансово състояние ще се промени към по-добро, особено през ноември.

ТЕЛЕЦ 2015

2015 година отваря пред зодия Телец огромни възможности. Късметът приижда от всички страни. Творчество, успех в работата, любов и приятелство Ви съпровождат още от 2014 година. Бързайте и се наслаждавайте на живота, радвайте се на даровете на природата, умножавайте ги, защото ще имате възможност за това. Децата Ви радват, възможно е увеличение на семейството. Учението, преподаването, литературата и информационната сфера, посредническата дейност се развиват добре и ще Ви носят добри доходи. До края на 2015 година Вие преживявате период, през който всяка Ваша постъпка е от важно значение. Ще преживеете само значими неща, не подценявайте нищо. Сега ще Ви се отдаде случай! Не се оставяйте на вътрешния глас, който нашепва какво е важно да правите, а повече се вслушвайте в гласа на Вашата съвест. Честността е важна черта за Телеца. Понякога  гласът на съвестта върви след гласа на разума. Постъпвайте по съвест, бъдете честни пред себе си. Живейте по тази максима и рогът на изобилието ще се изсипе над Вас. Вие ще бъдете сигурната половинка през 2015 г. Така ще Ви възприема Вашият партньор. А, за хората, които са в търсене на идеалния партньор, 2015 г. ще се окаже щастлива и ще намерят онова, което търсят. Ако планирате да правите сделка с недвижимо имущество - направете я през юли и това ще Ви донесе добър финансов резултат.

БЛИЗНАЦИ 2015

Близнаци, Вие знаете че във Вас живеят двама души и те често имат сблъсък помежду си. Но, и двамата ще бъдат единодушни в края на 2015-а, че годината е минала под знака на важни събития в дома, в семейството, също така в любовта и творчествата. Те започнаха да подсказват за себе си още в края на 2014 г. Резултатите от работата Ви ще носят същия смисъл - Вие спечелихте - както в духовен, така и в материален план. Вие сте чаровници, които правят впечатление на околните със своя чар и интелект. Винаги искате да стигнете до същността на нещата. През 2015 г. Вие се стремите да стоите по-дълго вкъщи. Първата част на годината се посветете на търговия с недвижими имоти. Тук ще бъдете в свои води. Вие ще имате стремеж към високи цели. Постиженията са Вашата тръпка. Но трудно се ориентирате, или по-точно казано, трудно балансирате между високите цели и алтруизма. Този сблъсък между личните Ви постижения и обичта към човечеството често предизвикват вътрешни конфликти. Ще има промени в работата Ви през 2015. Това да не Ви плаши. Макар, че може да има и финансови затруднения през зимата, това ще бъде временно и Вие ще се справите блестящо. Началото на 2015 г. е изключително добро време да споделите някои моменти със семейството. Семейната топлина ще Ви предостави възможност да освободите натрупания стрес от работата. Романтика ще изпъстри живота Ви през 2015 г. Но, внимавайте това да не засегне Вашето семейство.

РАК 2015

Раци, Вашата съпричастност и съчувствие към другите ще бъдат на преден план през 2015 г. Предстои Ви да се обучавате и да предавате знания на другите. Стремежът Ви към знание ще остане до края на тази година. През 2015 г. може да разчитате на укрепване на положението в обществената сфера. Вие обичате да демонстрирате статуса си на стабилни хора. И това си качеството ще демонстрирате с пълна сила през 2015 г. Ще се срещнете с мъдри хора. По-възрастни роднини ще подкрепят Вашите усилия. Успехите ще срещат и трудности, които Вие ще преодолеете през есента. Доброто и злото ще станат за Вас абсолютни. Власт и сила, търпение и слабост - ето тази амплитуда на чувства ще Ви занимава. Често Вие изпитвате отегчение и самота, неразбиране. Мнозина си тръгват от Вас, но верните хора оставят. Не хабете емоции за първите, не са Ви необходими, създават Ви само неприятност. А, Вие обичате да сте обкръжени от верни хора, които не Ви изправят пред различни неприятни обстоятелства. 2015 г. предполага вътрешна сила и много напрежение. Чакат Ви изпитания на духа. Но, без притеснения - ще се справите. Това не Ви е за първи път. В любовта Ви очаква живот в златна клетка – моменти на обожание и поставяне на Вашата личност на пиедестал. Всеки може да Ви завиди за това. Но, не се възгордявайте! Вие сте романтично настроени през тази година. Вашата щедра природа може да се окаже причината за екстравагантни подаръци. Затова Вие трябва да сте внимателни при управлението на финансите през тази година.

ЛЪВ 2015

През тази година Вие ще реализирате набелязаните планове. Още от 2014 г. изпробвахте този метод - набелязването на цели и реализирането им в срок. През 2015 г. въпроси, свързани с кариерата, ще излязат на преден план. Едно успокоение за онези от Вас, които през 2014 г. не успяха да осъществят целите - 2015 г. ще Ви предостави такава възможност. Но, може да имате неочаквана изненада от предишни Ваши покровители, които да застанат срещу Вас. Ще станете свидетели на поговорката - всеки дърпа чергата към себе си. Това ще стане причина да промените възгледите си, което ще доведе до промяна в отношенията с Вашите сподвижници. Пътешествието в това време няма да Ви донесе удовлетворение. Есента и зимата на 2015 г. дават възможност за повишаване на личната Ви популярност. Ако започнете нова работа, ще успее да получите всичко чрез нея. В края на есента ще настъпят промени в работата Ви. Не се притеснявайте, тези промени са за добро. Вие сте любовчии, спор няма, но и влиянието на Марс и Плутон ще донесе истинска хармония във връзката Ви. През 2015 г. Вие ще успеете да направите пари от минали инвестиции. Екстравагантни сте в подхода, но трябва да Ви признаем качествата и да Ви честитим добрите инвестиции. Вкъщи Ви очаква ремонт, за който могат да отидат половината от приходите от тях.

ДЕВА 2015

2015 година ще бъде най-важната от последния период. Вие ще можете да придобиете доста, ако се убедите, че  през тази година и самият живот ще е с Вас. Годината ще Ви предложи нова ниша за развитие. Не се притеснявайте, за Вас това ще бъде за добро. Ако Вие сте осъзнали още в предходната година нуждата от тази промяна за Вас, не би било трудно да се приспособите за новото през 2015 г. Предстои много работа - необходимо е да покажете всичко, до което достигнахте и какво още можете. Въпроси, свързани с Вашия авторитет, личните дела и отношенията с Вашите партньори ще излязат на преден план. В течение на годината, особено през първата половина, пред Вас се откриват възможности да покажете творческия си талант. През есента ще берете плодовете на Вашите усилия. Бъдете внимателни, обмисляйте всяка своя крачка, за да не пропуснете нещо важно. Но, все пак действайте бързо! Спечеленият по-рано авторитет сега ще работи за Вас. Мнозина ще се поинтересуват от Вашето мнение. През 2015 г. няма да имате възможност да отделяте много време на партньора, но милите моменти, които след това ще Ви подари съдбата, ще бъдат силни като изживяване. За необвързаните - присъствайте на повече светски събития и любовта няма да се забави. Пословичната Ви чувствителност и интуиция ще Ви помогнат да откриете специалния човек за Вас. Ще получите крупна сума през пролетта и лятото. Инвестирайте я по предназначение, не си и помисляйте да играете хазарт, защото това е период, през който ще загубите. Направената точна инвестиция ще Ви донесе добра печалба.

ВЕЗНИ 2015

2015 година Ви носи драстични промени. Успехът ще дойде след тежка работа. Предстои Ви да се борите за себе си и за Вашите идеали. Ще има много промени, но и през тази година победата ще бъде Ваша, независимо от изпитанията, които предстоят. Работата и кариерата ще играят водеща роля през 2015 г. за Вас. Материалните постижения ще  зависят от онова, което сте съградили през предходната година. През 2015 г. материалното Ви положение ще стои на първо място, заедно с финансовите въпроси. Всички си спомнят какво бяхте длъжни на направите и какво, не. Идва времето всеки да получи, в зависимост от делата му. Ако Вие сте се трудили и не сте жалили сили, през втората половина на годината ще имате зашеметяващи успехи. Пред Вас ще се изправят нови задачи, макар и да Ви се струва от време на време, че Вие не владеете ситуацията, все пак ще намерите правилното решение. Ще се обърнете за подкрепа към по-старши от Вас - началници или роднини. Ако Вашите близки са си отишли от този свят, то тогава тяхната подкрепа ще бъде духовна. Но знайте, по лесен начин нищо няма да получите. Зимата ще Ви донесе нови промени, но техни платформи ще станат всички духовни и материални мисли, думи и дела през последните 10 години. Съдбата ще Ви държи настрана от всички лоши неща, които могат да се случат на Вашата връзка. Не се впускайте в романтични афери, особено в периода април-май. Използвайте ума си, той ще Ви подскаже, че не трябва да обричате на риск настоящата си връзка или брак само в името на едно авантюристично изживяване.

СКОРПИОН 2015

2015 година Скорпионите посрещат с много добро настроение и увереност. 2015 г. ще премине под знака на пътувания и приключения, промени в личните дела, стари планове се съживяват и избуяват в нови идеи. През първата половина на 2015 г. късмет ще Ви донесат приятелите, а втората половина ще изисква от Вас внимание и добро отношение към роднините. Обърнете внимание през този период и на здравето и работата си! През 2015 г. Вашия живот ще бъде тясно свързан с миналото. Това, за което сте се трудили, ще даде отражение и сега ще берете плодовете на труда си. Личният Ви живот ще зависи в голяма степен от онова, което сте заслужили в предишната година. Вие ще жънете повече, отколкото сте посели. Вие разбирате, че направеното добро ще заработи и за Вас. Ще разберете, че максимата „хвърли зад теб, за да намериш пред теб” работи в пълна сила. Пътуванията през тази година ще стоят в центъра на успеха, Вие ще спечелите доста от различни бизнес изяви. Печалбата ще бъде голяма и ще Ви донесе ново самочувствие и усещане за света. Парите ще Ви дадат нови възможности и идеи. Следвайте инстинктите си и ще успеете! Ще изпитате голямо облекчение през 2015 г., съпровождано и от удовлетворението, което човек изпитва при добре свършена работа. За да бъде щастлива любовта през 2015 г., трябва да сте малко по-практични и разумни. Не оставяйте винаги другите да разгадават Вашите чувства, а ги споделете силно на глас. През 2015 г. няма да страдате от липса на пари, но дръжте кесията си затворена, защото похарчените пари могат да се окажат решаващи в една бъдеща нова дейност, която ще започнете.

СТРЕЛЕЦ 2015

В първата  половина на 2015 година ще се разкъсвате между службата и семейството. Ще трябва да изтърпите и капризите на роднините си, които все мрънкат, че им отделяте малко време. През втората половина на 2015 г. ще можете да си поемете дъх. Ще се появят приятели, които ще Ви помогнат да разсеете проблемите, надвиснали над Вас. Във финансово отношение първата половина ще Ви донесе голяма печалба или наследство от недвижими имоти. През втората половина ще се създадат условия за загуби. Така че  -  внимавайте!  Тази година Вашият оптимизъм ще бъде възнаграден, когато Юпитер влезе във Вашия знак. Положителното влияние на планетата ще Ви помогне да преодолеете препятствията във Вашия живот. Семейството Ви през 2015 г. ще бъде щастливо с Вас, въпреки малките недоразумения. Любовта ще процъфтява, независимо от леките мърморения на партньорите за това, че им обръщате малко внимание. Един жест, с който да покажете на партньора Вашата обич и привързаност, няма да е излишен. Сатурн ще има благоприятно влияние върху любовта на Стрелеца. Ще Ви се наложи да инвестирате повече време в опита си да разберете партньора до Вас. Парите през 2015 г. няма да бягат от Вас, но и вие не бъдете разхитители -  така, както си умеете само Вие. Не харчете безразборно добрите постъпления от началото на 2015 г. Независимо от добрите придобивки на имоти в началото на годината, не разтваряйте широко ръце. Бъдете по-пестеливи!

КОЗИРОГ 2015

За Нас 2015 година открива огромни перспективи. Вие ще бъдете в центъра на вниманието. Късметът Ви съпътства почти във всяка дейност. Животът е изпълнен със събития, както никога досега. Остава само да Ви стигне вечно бързащото време. През зимата на 2015 г. Вие ще станете най-значимата фигура във Вашето обкръжение. Обичате да сте човекът, чието мнение се уважава. Ето сега ще имате тази възможност да изпитате човешкото внимание върху гърба си. Ще бъдете толкова ангажирани, че няма да Ви остане време за почивка. Срещи, пътувания, партита – кръгът на познатите Ви се разширява. Вие усещате от какво се интересуват хората и им го предоставяте. Тази популярност ще промени начина Ви на живот. Ще настъпят неочаквани събития и великолепни предложения. Дори противниците Ви ще се интересуват от Вашите успехи. Почти във всички дейности, с които се захващате, включително и образованието Ви, успехът Ви е гарантиран. Творческите Ви планове, далечните пътешествия - всичко това Ви радва. От 2015 г. учението ще бъде Вашият смисъл в живота. Навсякъде и във всичко Вие се стараете да се научите на нещо ново. Блестяща кариера, много партньорства и голяма популярност - всичко това ще бъде реалност през 2015 г. Пари няма да Ви липсват. Освен, че ще имате достатъчно, Вие умело ще ги и управлявате. Пестеливи сте и няма да забравите да внесете в банковата си сметка нова сума.

ВОДОЛЕЙ 2015

През 2015 Ви очакват промени в работата и в дома. Може да смените дома си или да построите нов. В работата също има нови начинания, които отдавна чакате. Вашата човеколюбива природа ще се изяви с пълна сила през 2015 г. Ако мотивът Ви е да помагате на другите, няма да имате ограничения във висотата, до която можете да се издигнете. Общочовешката страна на Вашата природа трябва да бъде развита. През 2015 г. отново ще се покаже Вашата природа, която приема всичко много сериозно. Много мразите да губите, когато поемате рискове. В началото на 2015 г. ще играете важна роля в служебните промени. Ще имате невероятни способности да убеждавате. Ако се съсредоточите върху "едно по­-голямо добро" и начинът Ви да стигнете до него наистина е по-добър от този на останалите, Вие няма да имате проблеми да убедите околните в правотата си. Другите ще приемат Вашите творчески, новаторски идеи. Когато се съсредоточите и насочите вниманието на другите върху по-високата цел пред Вас, всички саморазрушителни ограничения на егото се разчупват. Вие ставате обективни и може да използвате своята сила. В края на 2015 г. Водолеите ще върнат своята популярност. Жена-покровителка ще Ви протегне ръка. Венера ще продължи да влияе благоприятно върху любовния Ви живот. За момент се беше настанила скука в семейството. Но, през 2015 г. животът Ви ще се разнообрази и Вие ще погледнете с други очи на партньора си. През 2015 г. ще откриете нови направления в кариерата си. Ще имате постъпления, които ще Ви направят независими. Онези от вас, които са си намерили мечтаната работа, през тази година ще се чувстват уверени и разбрани от колегите си.

РИБИ 2015

Хороскопът на Риби за 2015 г. предсказва напредък, но бавен. Вие ще изоставите импулсивното си настроение и няма да толерирате никакви пречки по пътя. С въздействието на Сатурн, ще възприемате себе като по-уверени, в сравнение с миналата година. Освен това, влияния на други планети ще провокират у Вас да използвате повече енергия и ще засилят Вашата жизненост. Ще държите на разстояние Вашите лоши навици и ще прилагате нови неща, които ще Ви донесат значителна промяна в начина Ви на живот. В състояние сте да установите контрол над емоциите си. Импулси, идващи от Юпитер, ще Ви помогнат да се поддържате в добра форма, особено през първия месец на годината. Ще успеете да откриете очарованието на по-заседналия живот. Ще използвате ума си при вземането на важно решение, без да позволите околните да Ви влияят. Вие ще вземете важни решения и ще изказвате смело позициите си на публични места, без да се страхувате. Въпреки бляскавия ум, ще изпитате и разочарования, вследствие на  погрешно взето решение. Подходът Ви към живота през 2015 г. ще е артистичен. Екстравагантност е Вашето мото. През тази година ще можете да направите добър баланс между приходите и разходите. Внимавайте да не пренасяте финансовите неразбории, които имахте през изминалата година. 2015 г. ще бъде добра финансова година за Вас.


ВАШИТЕ ЗОДИИ И ХОРОСКОПИ 

 

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП И ПРЕДСКАЗАНИЯ ЗА 2015 ГОДИНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди