изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 20:39 EEST
ДОМАШНИЯТ СОЦИАЛЕН ПАТРОНАЖ ПОДГОТВЯ ПРАЗНИЧНО МЕНЮ    
Коледа

За петте почивни дни около Коледа клиентите на Домашен социален патронаж в Добрич ще получат доставка на храна на 23 декември.



Тогава за тях ще има сготвени супа пиле, боб яхния, пиле с картофи. Освен това, те ще получат и сурови пилешки бутчета, които да могат да си приготвят в дните, когато няма да бъде осъществявана социалната услуга.  За вечерите те ще получат майонеза, колбас „Камчия“, за да могат желаещите да си направят руска салата, както и дарение от 1 килограм захар, за баклавата. За следващите почивни дни около Нова година в последния работен ден ще получат супа от свинско месо, дробчета на фурна и задължителните за празничната трапеза сарми. Отново ще получат пилешки бутчета, а за сухите вечери – саздърма и бахур. 350 са клиентите на Домашен социален патронаж.

Той осигурява храна и за 112 бедни добричлии, които ползват социалната трапезария. Там в последния работен ден преди Коледа  ще бъде предложена супа от свинско месо, панирана пилешка пържола с гарнитура боб, а като коледен бонус ще получат и колбас, пакетче вакуумирано сирене и една кутия пастет.

Преди Нова година посещаващите трапезарията ще могат да хапнат пилешка супа и пилешка пържола на скара с гарнитура ориз. НДТ

 


Сходни връзки

ДОМАШНИЯТ СОЦИАЛЕН ПАТРОНАЖ ПОДГОТВЯ ПРАЗНИЧНО МЕНЮ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди