изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 00:15 EEST
Този гол задник ли ще пази вратата на "Левски"? (СНИМКИ 18+)    
Спорт Желан от "сините" се изяваше като еротичен модел, гейове си го заплюха

Желаният от "Левски" вратар Емил Михайлов е доста интересна личност. С изявите си до момента по терените 26-годишният страж не е направил нещо кой знае какво, но извън футбола блесна така, че да му остане петно завинаги. В началото на 2011-а Михайлов се нави да захвърли дрехите за рекламна фотосесия. По това време беше вратар на хита в Източната "Б" група Лудогорец, а само месеци по-късно разградчани се разделиха с него. 

На някои от пикантните снимки от въпросната фотосесия атлетичният Емил Михайлов е без бельо и закрива интимните си части с дизайнерска чанта.

Ексцентричният вратар е юноша на Славия. На "Овча купел" обаче не успява да се наложи и кариерата му минава през Нови Искър, Рилски спортист, Академик (София), Лудогорец, Локомотив (София), Черно море, където Георги Иванов-Гонзо му беше треньор, от няколко месеца е в Марек, но тази зима по всичко изглежда, че си тръгва от "Бончук".

Феновете на "Левски" обаче недоумяват как може Гонзо да иска точно Михайлов. "Този гол задник ли ще пази вратата на любимия ни отбор", чудят се запалянковците.

Припомняме, че след като лъсна гол, Михайлов беше станал обект на симпатии от редица мъже с обратни наклонности. Гейове успели да се доберат до телефонния му номер и да го атакуват с неприлични предложения.  http://www.blitz.bg








 


Сходни връзки

Този гол задник ли ще пази вратата на "Левски"? (СНИМКИ 18+) | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди