изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 16:47 EEST
Починал е водачът на преобърналия се полицейски камион    
НовиниТъжната вест съобщи Милен Пенев, зам.- директор на Гранична полиция

Операцията, която полицаите са провеждали при село Горно Ябълково, е била свързана с охрана на границата. Това каза зам.-директорът на "Гранична полиция" Милен Пенев по телефона пред Нова телевизия.Автомобилът се е обърнал в дере, пълно с вода и това е усложнило спасителните работи. Най-тежко пострадал е водачът на автомобила, който е починал. Пенев съобщи, че все още няма официално медицинско заключение за това, тъй като не може да се стигне до него.

Шофьорът е затиснат под кабината и е под вода. Той не показвал признаци на живот. "Не може да бъде освободен със силите и средствата на колегите", обясни Пенев.

При другите служители има двама с фрактури на крайници - един на ръката и един на крака. "Това са служители, които са завършили своята смяна и са се прибирали за почивка", каза Пенев. Той съобщи, на мястото на инцидента е и министърът на вътрешните работи Веселин Вучков, главният секретар на МВР и дитректорът на Главна дирекцив "Гранична полиция". Министърът ще направи изявление за медиите след 9 часа в Елхово.
http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Починал е водачът на преобърналия се полицейски камион | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди