изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 14:34 EET
Пълен любовен хороскоп 2015    
Хороскоп Дали това ще бъде годината, в която ще срещнете голямата си любов, или именно 2015 г. ще ви донесе изход от връзка, която ви изтощава? Време ли е за сватба или да нови приключения? Вижте какво са ви подготвили звездите в романтичен план с любовния хороскоп на Dama.bg за 2015 г.

Овен

Новата 2015 година за Овен започва с безоблачно щастие, любов и хармония. Отношенията ще бъдат изпълнени с нежност, разбиране и невероятна идилия. Но през пролетните месеци тези мигове могат да бъдат разрушени. Отношенията може да се изпълнят с безсилие и раздразнителност един от друг. Но не се разстройвайте. Създайте си нови емоции - пътуване извън града, среща с приятели, посещение на театър или кино. Разнообразявайте живота си, който вече е станал рутина, с нови хобита.

Самотният Овен от начало на 2015 г. е обсебен от идеята за промяна на статуса си, с всички сили се опитва да промени това тъжно състояние. Малко вероятно е през зимата да имате щастлива съдбоносна среща. Въпреки това бъдете сигурни, че през пролетта всичките надежди и желания да срещнете сродна душа най-накрая ще се сбъднат. Голяма е вероятността да срещнете човека, който да промени живота ви.

През лятото любовните отношения ще зависят изцяло от самите вас. Ако се опитвате да се въздържате от огнената си натура и не се заяждате с половинката си, вашият съюз ще бъде изпълнен с интимност и семеен уют. Но ако не може да контролирате гнева си и напрегнатата обстановка, тогава е вероятно да стигнете до трагичен разрив в отношенията. Звездите не препоръчват в този момент да се хвалите и да се чувствате незаменим в партньорството. Уважавайте мнението на половинката си и се опитайте да се вслушвате в него.

През есента на 2015 г. Овен ще изпита много интересен период: вълна от страст обхваща вашата двойка. Отношенията придобиват нови краски, ще бъдете изпълнени с любов и вълнуващо настроение. Радвай се, този период ще продължи до края на 2015-а. Но самотните все още няма да срещнат половинката си, ще се наслаждават на свободата си. Няма да ги мъчи самотата, защото пред никой не се отчитат и оправдават. Хороскопът за това време не прогнозира сериозна връзка, но това няма да ви разочарова...

Телец

По отношение на любовта новата 2015 г. ще започне с трудности за Телеца. Най-изгодното, което можете да направите за връзката си, е временно да си почините един от друг. Спорът и конфликтите действително ще бъдат избегнати, ако проявявате разбиране и сдържаност към партньора. Старайте се да правите компромиси, без да попадате в различни схватки.

Самотният Телец през януари може да се радва, защото звездите предричат съдбовна среща. От пролетта семейните двойки ще се радват на щастие и хармония. Никакви разногласия не може да им попречат да се наслаждават на силни чувства. Що се отнася до самотните представители на зодия Телец, в пролетните месеци на 2015 г. хороскопът предсказва много интересни познанства, които ще бъдат използвани за флирт и за изграждане на дългосрочни взаимоотношения. Резултатите от тези срещи ще зависят единствено от желанието на Телеца да изгради сериозна връзка. През летните месеци споровете и конфликтите няма да бъдат чести посетители в дома. Всичко ще бъде гладко и стабилно.

Самотният Телец ще е очарователен, ще се радва на прекомерно внимание от противоположния пол. Но не фантазирайте и мечтайте за сериозни отношения. Най-вероятно тези познанства ще са само приятни спомени от живота ви.

Зимният период ще ви подари още повече енергия и жизненост, които ще обединят и без това вече силната връзка на обвързаните. Tези, които все още не са намерили половинката си, ще се изправят пред избор: да продължат интересните запознанства или да останат свободни.

Близнаци

Като се започне от януари, Близнаците цяла година ще бъдат в отлично настроение. Именно сега хороскопът им предсказва радост, нежност и любов в отношенията с партньора си. Проявете своята емоция и фантазия, изненадайки половинката си с нескромните си желания. Всичко това ще разнообрази семейния ви живот. Но не очаквайте, че тези щастливи моменти ще продължат през цялата година.

Към юни 2015 г. може да се окажете под властта на съкрушителни събития. През лятото ще бъде нарушена стабилността във вашата връзка. Основните виновници тук ще бъдат затруднения по време на работа и депресия. Не забравяйте, че вашата половинка е човекът, който се опитва да ви помогне и да ви отърве от това състояние, така че не затрупвайте с цялата си негативност този, който ви обича. Ако не се вслушате в този съвет, вашият партньор може да се умори от тази раздразнителност и да се осмели даже да прекрати връзката. Но не се отчайвайте, този труден период ще приключи в близко бъдеще.

В действителност в края на лятото и преди зимата, можете да дишате спокойно и да се насладите на хармонията във вашия съюз. Любов, страст, хармония - всичко това ще се случи в дома ви. Но зимата отново ще бъдете изправени пред трудности, които могат драматично да повлияят на вашите взаимоотношения. Голяма е вероятността от раздяла. Само проверени във времето връзки могат да не се страхуват от препятствия по пътя си.

Самотните Близнаци ще покажат романтика и искрено желание за новост. Това е доста успешен период да се покажете в целия си блясък, защото хороскопа за 2015 г. ще ви даде много интересни познанства. Но не изпреварвайте събитията и не оказвайте натиск върху партньора си за узаконяване на връзката. Такава упоритост може да уплаши вашата половинка. Опитайте се да се насладите на щастливите моменти, които ще ви даде Дървената Овца. Не забравяйте, че тази година за вас ще бъде изпълнена с нови контакти, които могат да се развият както в краткосрочен, така и в дългосрочен план.
За самотните съветът е: ако искате дългосрочни отношения, опитайте се да не си вирвате нослето и да не избирате своите събеседници по завишени критерии. Свалете летвата!

Рак
 

От началото на 2015 г. Ракът ще се потопи в буря от емоции и романтика. Обръщате се към половинката си с нови очи, с чувства, които ви поглъщат с още по-голяма сила. Това ще бъде най-доброто време да се мисли за съвместна почивка. Ще се насладите на хармония и нежност. Дори незначителните недомлъвки ще създават пикантни нотки, които с още по-голяма сила ви потапят в любящи отношения.

Не може да се каже, че цялата година ще бъде хармонична и спокойна. Към юни вашето спокойствие ще бъде нарушено от някои трудности. Отделяте твърде много време един на друг, забравяйки за работата и близките, които често напомнят за себе си. Твърде е вероятно, че за много от трудностите ще обвинявате партньора си. Ако връзката ви е станала критична, се опитайте да се разделите и да останете сами за известно време. Претеглете плюсовете и минусите, помислете това ли е партньорът за вас, с когото сте готови да споделите бъдещия си живот?!

До края на 2015 г. Раците ще продължат да мислят за раздяла. Може би за всички проблеми, които вие приписвате на половинката си, вината е ваша? За вас този път ще бъде основна точка за много дискусии за бъдещи любовни взаимоотношения. Не бързайте да вземете драстично решение - защото звездите проверяват вашата сила. Ако партньорът ви е скъп, то вие с лекота преминавате теста и ще се възвърне уютното гнездо.

За свободните Раци - позицията е много изгодна. Но не за дълго... Звездите ви обещават някои интересни срещи, след които вашето желание да останете сами ви обзема завинаги. Въпреки това за тези запознанства, ако наистина искате да продължат, трябва да обърнете особено внимание на своите думи и действия. Някои ваши лекомислия може да ви въвлекат в смешна ситуация, от която желанията и фантазиите ви ще се сринат за миг. Знайте, че любовният хороскоп за 2015 г. поднася едни наистина съдбовни срещи за онези, които искрено копнеят за връзка и не се страхуват да вървят напред.

Лъв

По отношение на романтичните отношение новата 2015 г. ще донесе на Лъва най-разнообразни моменти - като напрегнати, така и радостни. Започвайки новата 2015 г., семейните двойки ще се занимават с проблеми, от които им е дотегнало. Поради желанието им да се справят с тези тежести отношения ще бъдат напрегнати. В края на краищата, за вас е важно да се чувствате свободни и непринудени, и всякакви разпри и схватки ще ви притесняват.

Необвързаният Лъв с неохота ще приеме нови запознанства. Струва ви се, че и този статус ви устройва. Пролетните топли дни ще добавят в отношенията ви щастие, хармония, комфорт. Самотният Лъв трябва да очаква много неочаквани срещи, които биха могли да ескалират в една дълга и сериозна връзка.

Но от юни семейните двойки отново ще бъдат обгърнати от напрегнати моменти. Бъдете търпеливи и спокойни. Този критичен период няма да бъде дълъг. С идването на дъждовната есен ще почувствате стабилността и благоденствието във вашата връзка.

А необвързаният Лъв да се подготвя за голяма и силна любов през втората половина на годината.

Дева

Началото на 2015 г. ще се характеризира с гладки и стабилни отношения. Подкрепа и разбиране от страна на партньора ще се усети повече от всякога. А замисляли ли сте се да разнообразите връзката си? Опитайте се да я допълните с нови емоции, например съвместни хобита извън дома или пътуване сред природата. Тези интервенции ще ви помогнат да запазите връзката си от рутинни и понякога скучни занимания, които от време на време ще се появяват помежду ви по време на този период.

Към летните месеци вашият съюз ще трябва да мине през период, който ще бъде изпълнен с препятствия. Основният препъни камък ще бъде желанието на един от партньорите да разнообрази живота си с помощта на несериозни забежки настрани. Ще доведе ли тази съблазън до нещо повече - не е известно. Изневярата и флиртуването навън ще донесе много кавги вкъщи. За Девите, които все още не са намерили партньор в живота, през първата половина на годината не се прогнозират промени.

Може би интересни познанства и любовни афери ще срещнат по пътя си самотните представители на зодията, но те ще приключат бързо и безнадеждно. Но със започването на летните месеци ситуацията ще се промени. Пригответе се за нови запознанства и успешни срещи. Някои от тях могат да се превърнат в нещо повече. Само не бързайте за стремглаво развитие на отношенията. В противен случай, можете бързо да унищожите неукрепналите чувства.

Везни

С началото на 2015 г. е трудно да се каже, че любовната връзка на Везни е благоприятна. Това е времето, когато и двамата трябва да си отпочинете малко един от друг. Вземете се в ръце, не предизвиквайте спорове - това е единственият начин да оцелеете в този труден период. За самотните Везни се предсказва перспективно запознанство, което ще прерасне в едно прекрасно чувство.

Пролетта на 2015 г. за влюбените ще донесе дългоочакваната радост. Двойките ще плуват в морето на любовта и разбирателството. Сложност в отношенията не се очаква. Съдбата също реагира положително в този период и за необвързаните Везни. Ще бъдете толкова привлекателни, че флирт и интересни срещи ще са чести събития в живота ви.

Лятото на 2015 г. не предвещава трудности в любовта. Конфликтите и споровете са толкова редки, че появата им няма да ви се отразява сериозно. Везните, които все още не са намерили партньор в живота си, ще се насладят на голям интерес от страна на противоположния пол.

Но не очаквайте, че някои от бъдещите отношения ще се развият в дългосрочни и решаващи. И зимата на 2015 г. няма да развали хармоничните ви отношения. Ще бъдете изпълнени с енергия и жизненост, които активно ще укрепват силните чувства. Самотните Везни ще се изправени пред избор: да продължат ли интересната връзка или да останат със своята свобода.

Скорпион

Със започването на 2015 г. Скорпионът няма да бъде зарадван. Споровете, недоразуменията, безсмислените караници бавно ще ви отдалечават от вашата половинка. Причината за тези трудности ще станете вие, защото за вас е важно да бъдете лидер. Може би не трябва да налагате възгледите си на партньора, а по-скоро да намирате компромис, защото това е единственият начин да запазите спокойствието и хармония.

Пролетта ще ви зарадва с идилия и уют. Всички проблеми, които са се опитвали да унищожат вашия съюз, ще изглеждат нелепо и абсурдно. През септември може да възникне друг проблем във връзката. Вие не сте доволни от спокойната обстановка и търсите страст и емоционални изживявания. Е, действайте! Внесете краски във връзката си, излизайте, не стойте само вкъщи.

Необвързаните Скорпиони няма да се интересуват от намирането на партньор в живота. Доволни сте от статуса, а и работата ще излезе на преден план. Не можем да кажем същото за пролетта. Този период ще ви позволи да излезете от тъмното царство: да търсите запознанства, флирт, общуването с приятели да е главното ви занимание.

Въпреки това новата ви връзка няма да се превърне съдбоносни отношения. Най-вероятно това ще бъдат само интересни моменти в живота ви. В края на годината ще бъдете възнаградени с чар. Повишеното внимание от страна на противоположния пол ще ви радва все повече. Гледайте да не пропуснете истинската любов сред многото познати, с които ще ви срещне този период.

Стрелец

Новата 2015 г. за Стрелец ще започне с любовната страст и чувствени отношения. Обвързаният Стрелец ще е по-добре от всякога: разбиране, топлота, нежност - това подаряват звездите в този период. Самотният Стрелец не трябва да търси добрата домакиня през 2015 г. - малко е вероятно появата на дълга и сериозна връзка в този период. Но за флирт се предоставят много възможности.

През пролетта е време за ново приключение. Свободният Стрелец е само на една ръка разстояние от перспективно запознанство. Но за семейните тази картина е изключително неблагоприятна. Желанието да се потопите в света на запознанствата и изкушенията може да доведе до сериозни проблеми в дълготрайните отношения. Лятото ще подари на Стрелеца романтика и чувственост. Вие сте просто очарователни и карате сърцето на противоположния пол да бие по-бързо.

Обвързаните се опитват да запалят огъня на любовта и да придадат нов смисъл на връзката. Есента и краят на годината няма да засенчат щастливите дни на Стрелеца.

Ще разберете, че сте направили правилния избор за партньор в живота. Самотните Стрелците могат да очакват през този период интересни събития, които ще им позволят да намерят щастието си.

Козирог

С настъпването на Нова година ще имате трудни моменти. В края на краищата, трябва да докажете чувствата си един към друг. Не се страхувайте от този тест на съдбата. Но ако в семейството царува раздор, тогава такава връзка може да бъде обречена, а 2015 г. ще ви даде ясни знаци да разберете имате ли бъдеще или не.

Самотните Козирози имат всички шансове да намерят истинската любов, дори без да го очакват и подозират. Пролетта ще промени този тревожен период към по-приятен.

При двойките ще се наблюдава идилия и хармония. Това ще бъде период от романтични дни.

Съдбата е благоприятно настроена към необвързаните Козирози - интересни запознанства и среща с перфектната половинка през лятото. Топлите месеци на 2015 г. няма да донесат промени в любовно отношение, двойките ще продължат да се радват на своето щастие.

Началото на студения сезон ще донесе известни трудности. Спрете да ревнувате и да се притеснявате за финансовото си състояние! Често прибягвайте към компромиси и изслушвайте мнението на партньора си.

Водолей

С настъпването на 2015 г. семейният живот на Водолей ще бъде хармоничен и стабилен. Леката и непринудена нагласа ще стопля душата ви. Дори понякога ще изглежда, че тези прекрасни чувства са вечни и нищо не може да разруши перфектна двойка. Много е вероятно да мислите, че сега е моментът за официален брак. Идилията във вашия съюз ще продължи до края на годината.

Но могат да възникнат някои трудности. Причината за много спорове ще бъде желанието ви да поемете водеща роля във връзката. Не е необходимо през цялото време да "дърпате одеялото" към вас, уважавайте партньора си и неговата гледна точка.

Необвързаният Водолей през 2015 г. заема позицията на коварен прелъстител, с много интересни срещи и примамливи оферти. Бъдете внимателни, може би сред тях ще откриете любов, за която сте мечтали.

Предупреждение: не се опитвайте твърде яростно да изразявате чувствата си, иначе половинката ви ще се уплаши от тази настойчивост. Преди да се изградят взаимоотношения, анализирайте и помислете това ли е партньорът.

Риби

В началото на 2015 г. Рибите ще бъдат обградени от любов, разбирателство и хармония. Иска ви се да направите голяма изненада или подарък на половинката си, така че той да се възхищава и оценява вашето присъствие. Ще бъдете много привлекателни и очарователни в този период, звездите ще ви поръсят със звезден прашец, който ще привлича вниманието на противоположния пол.

Но бъдете внимателни, не забравяйте, че ако вие сте в една връзка и си позволите нещо допълнително, дори просто флирт, играта не е във ваша полза. Не давайте повод вашата половинка да ревнува, защото кавгите и конфликтите са неизбежни.

За необвързаните Риби началото на годината ще донесе обещаваща среща, която ще ви донесе много положителни емоции. И само от вас ще зависи дали срещата ще е един флирт или сериозно отношение.

През пролетта тези, които не са намерили своята половинка, ще получат този шанс от съдбата. А семейните двойки продължават да се радват на щастливи мигове. Единственото предупреждение: не свързвайте връзката с проблеми с парите. В противен случай, финансовите затруднения могат да се превърнат в препъни-камък в отношенията ви.  http://www.blitz.bg

ВАШИТЕ ЗОДИИ И ХОРОСКОПИ

Лятото няма да донесе никакви глобални промени. Топлият сезон ще продължи да ви носи любов и хармония. Оценявайте тези щастливи моменти. Зимата ще продължи да ви радва с любов и семейно спокойствие. Ако изведнъж решите, че е време да създадете семейство, това ще бъде най-благоприятният период. Помислете за това, може би си струва да се узакони връзката или да се подготвите за ново попълнение в семейството?!

http://www.blitz.bg

 


Сходни връзки

Пълен любовен хороскоп 2015 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди