изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 00:53 EEST
Черен 1 януари: Убийство и самоубийство в първия ден на Новата година    
НовиниЗа пореден път с трагичен инцидент започва Новата година в Русе. Възрастен мъж, чужд гражданин, с гръцко поданство, убил съпругата си, след което се самоубил.

По информация на „Русе нюз“, сигналът за разигралата се трагедия в бл. „Силистра“ на ул. „Петрохан“ в кв. „Родина“ бил подаден около 17 ч. днес. Тяхна обща позната позвънила на вратата, за да им честити новата година. След като никой не отворил, се опитала да се свърже с тях по телефона. Когато и този опит завършил без успех, сигнализирала на 112.

Изпратените на място оперативни екипи МВР установили в апартамента на 6-ия етаж два трупа – на 78-годишна русенка и на няколко години по-възрастния й съпруг, гръцки гражданин. И в двата случая смъртта е причинена от удари с нож.

Една от основните версии, по които следствието работи е, че се касае за битова драма, тъй като, по думите на сестрата на загиналата, съпругът бил известен с пословичната си ревност. Най-вероятно първо е убил съпругата си, след което сложил край и на своя живот. Не се изключват обаче и други версии.

От Областната дирекция на МВР потвърдиха информацията. В момента екипите работят на местопроизшествието. Окончателната причина за смъртта на двамата ще бъде ясна след извършването на аутопсия. blitz.bg
 


Сходни връзки

Черен 1 януари: Убийство и самоубийство в първия ден на Новата година | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди