изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 22:01 EEST
Поне на 4 места у нас живакът ще се срине до минус 20    
Времето

Продължаващият да нахлува с вятъра студен въздух ще свали още днес минималните температури до минус 6 градуса, а максималните няма да прескочат 4 градуса. В следващите дни минималните температури на места може да слязат и под минус 20 градуса. В Чепеларе и Девин се очаква живакът да падне до - 21, в Трън и Етрополе до - 20.

По улица "Иван Вазов" в ДобричБалчик 29.01.2012 Снимка: Йоанна ДуковаБалчик 29.01.2012
Снимка: Йоанна ДуковаМинус 25 градуса



Най-студено ще е в сряда и четвъртък, от петък започва затопляне, гласи краткосрочната прогноза на НИМХ-БАН.

Над по-голямата част от страната ще има разкъсана облачност, а над Западна България тя ще е значителна. Над Черноморието ще има променлива облачност и ще е ветровито. Максималните температури ще са между 2 и 4 градуса. Вълнението на морето ще е около 2 бала. Температурата на морската вода е 5-7 градуса.

В планините ще е предимно облачно, като на места вятърът ще е бурен от север-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около минус 7 градуса, на 2000 м - около минус 12 градуса.

Утре вятърът ще се ориентира от север-североизток - ще бъде умерен, а в източната половина от страната и силен, като ще донесе още по-студени въздушни маси. Във вторник ще е облачно, но без съществени валежи.

В сряда облачността бързо ще се разкъса и ще намалее до предимно слънчево време. Вятърът ще отслабне, но ще остане студено, с минимални температури между минус 13° и минус 8°. Максималните ще са между минус 7° и минус 2° градуса.

В четвъртък облачността отново ще се увеличи, през нощта срещу петък на места е възможно да превали слаб сняг. Вятърът ще отслабне още и ще се ориентира от югозапад-запад. Температурите ще започнат слабо да се повишават.  http://www.blitz.bg/
 


Сходни връзки

Поне на 4 места у нас живакът ще се срине до минус 20 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.14 секунди