изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 15:09 EEST
С РОК НА ОТКРИТО КАВАРНА ПОСРЕЩНА 2015 Г.    
Култура

По традиция Каварна посрещна Новата година с рок. Въпреки ниските температури площадът в града се напълни и събра рокаджиите под открито небе. На сцената в новогодишната нощ се качиха Александър Филчев – Санеца и група Б.Т.Р. Специалният гост на вечерта бе норвежкият хеви метъл изпълнител Йорн Ланде, наричан още наследникът на Дио.

Той изпълни едни и от най-добрите парчета на Whitesnake, Deep Purple, Rainbow, както и парчета на едноименната му група Jorn. За жителите и гостите на града бяха осигурени новогодишна баница и вино, с което да се сгреят.

PN 001-15



Точно в полунощ кметът на Каварна Цонко Цонев се качи на сцената и поздрави присъстващите за новата година, а празнична заря освети небето под звуците на националния химн.

Тъй като гласовитият норвежец пристигна ден преди концерта, той се възползва от предоставената му възможност и застана начело на морската община в последния работен ден на отминалата 2014 г. Рокаджията зае мястото на Цонко Цонев, който пък с удоволствие бе негова дясна ръка и му поднасяше документи за проверка и подпис. Основната задача по време на работния ден на Ланде като градоначалник на общината бе подготовката за 10-ото юбилейно издание на „Каварна рок фест”. Той с вещината на доказан изпълнител инспектира организацията на феста до момента. Ланде отдели време и да разгледа обстойно „Музея на Кметъла”, в който Цонев пази не един и два ценни експоната, дарени му от именити рожадкии и банди, гостували на каварненска сцена. НДТ

LIGHT VISION - LED осветление, LED мебели - 0884 778 054

 


Сходни връзки

С РОК НА ОТКРИТО КАВАРНА ПОСРЕЩНА 2015 Г. | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди