изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 16:28 EEST
Владо Береану: Танев е пълен идиот, той не е професор    
Новини Образователният министър Тодор Танев е пълен идиот, той не е професор. Той може да говори каквото си иска, но не и когато е министър. Той говори глупости, а с това влошава отношенията с Франция, Великобритания и Русия. Наполеон не бил пълководец!? Тотална глупост. Наполеон е спорна личност като политик, но всички са съгласни, че той е велик пълководец. Това обяви журналистът Владо Береану пред TV7.

„Да си такъв глупак, е нечувано. Ломоносов е създал основите на образованието в една част на Русия, а той го изкара, че не е учен. Танев трябва да си подаде оставката веднага, незабавно”, добави Береану.

„Имам усещането, че Танев се държи като дисидент, а в същото време той има толкова много работа. Явно не си е разбрал ролята, която има, и какво се очаква от него. В образованието има куп проблеми и се очаква от него много. Той няма доверие от обществото. Ако не го знае, да му го кажа. Г-н Танев, занимавайте се сериозно с работата си. Борисов щеше да говори с всеки изоставащ министър, нали така каза. Аз му правя забележка в момента”, обясни проф. Мирослава Кортенска.

Психологът Венета Христова каза, че според нея Танев не очаквал, че ще бъде министър и сега трудно сменя ролята си. „Става въпрос за човек, но когото не му пука от общественото мнение. Той определено се държи по скандален начин”, обясни тя.

Христова направи препратка с това какви са били предишните министри на образованието. „С какво ще ги запомним предходните. Даниел Вълчев – симпатичен, но той унищожи научните изследвания, след като не защити пари за наука по негово време. Сергей Игнатов влезе в открита война с БАН. Клисарова пък нищо не разбираше от образование. Сега е Тодор Танев. Искам да кажа, че той говори за Наполеон и това стана акцент, но аз пък искам да се случат онези 99% от нещата, за които той говори в този разговор. Това, което чух, искам да се случи. Образоването е най-нереформираната система. Хората, които се страхуват от промяната в образованието, сега му искат оставката. Определено той трябва да работи върху себе си и да влезе най-после в ролята си на министър”, завърши Христова. http://www.blitz.bg

БСП иска оставката на проф. Тодор Танев

ПОРЕДНА РЯПА В МИНИСТЕРСКИЯ СЪВЕТ - ТОЗИ ПЪТ В ОБРАЗОВАНИЕТО

В новия Министерски съвет: Кой е левскар, кой е цесекар, кой - от националния?

Кой предложи Божидар Лукарски?

Кой кой е в новия кабинет "Борисов"

Ето го новото правителство (пълен състав)

Министрите от новия кабинет "Борисов"

 


Сходни връзки

Владо Береану: Танев е пълен идиот, той не е професор | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди