изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 19:12 EEST
Българка е с най-красивото тяло във Вселената    
Мис & Мистър

Зашеметяващата блaгоевградчанка Жана Янева е момичето с най-красивото тяло във Вселената. Нашият модел отвя конкуренцията на международния конкурс в Бодрум. В ролята на жури се вживя и руският милиардер Роман Абрамович, който според местните медии наблюдавал шоуто от борда на яхтата си.

Зашеметяващата блaгоевградчанка Жана Янева е момичето с най-красивото тяло във Вселената. Нашият модел отвя конкуренцията на международния конкурс в Бодрум.  Зашеметяващата блaгоевградчанка Жана Янева е момичето с най-красивото тяло във Вселената. Нашият модел отвя конкуренцията на международния конкурс в Бодрум.  Зашеметяващата блaгоевградчанка Жана Янева е момичето с най-красивото тяло във Вселената. Нашият модел отвя конкуренцията на международния конкурс в Бодрум.



Надпреварата "Фотомодел на Вселената" се провеждаше в старинен амфитеатър на брега на морето. Абрамович беше закотвил яхтата си недалеч от брега. 
"На втората вечер дойде при нас и се запознахме", каза Жана, която си тръгна от конкурса не само с титлата, а и с много договори за реклама, пише "Преса".
Припомняме Ви, че преди две години Жана Янева постига друг сериозен успех на модния подиум. Тя представи страната ни на световния конкурс "Мис Вселена", който се държи от Доналд Тръмп. Именно там се е запознала с американския магнат и са си станали особено близки.
Жана разкри, че магнатът никога не е идвал в България и смята в най-скоро време да го направи. В момента тя прави магистратура по бизнес администрация в НБУ.
varna24.bg
 
 


Сходни връзки

Българка е с най-красивото тяло във Вселената | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди