изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 01:06 EET
Шок: 60% от руснаците искат отново СССР, само 6% са за снемането на западните санкции    
По света Изненадващи и шокиращи са резултатите от новогодишно проучване на общественото мнение в Русия, проведено от деловия телевизионен канал РБК-ТВ. Едва 6% са си пожелали Дядо Мраз да им донесе като подарък отмяната на западните санкции, а само 7,4% — стабилна рубла.

Повече от една четвърт (27,3%) биха приели като подърък мир в Украйна, но абсолютното болшинство - 59,3%, смятат, че най-добрата придобивка през новата 2015 би било „възраждането на СССР”.

Вероятно за тези хора възраждането на Съветския съюз обединява всички останали варианти – невъзможността от болезнени западни санкции, стабилност на националната валута, мир в Украйна и множество други радости и надежди на руснаците, коментира резултатите от анкетата политологът Михаил Делягин.

Той посочва, че тези резултати са изключително показателни, тъй като аудиторията на РБК-ТВ като правило е много по-либерално и прозападно настроена в сравнение с цялото население на страната.

Анкетата е ново доказателство, че се разсейва мъглата на пропагандистките лъжи и сред руснаците укрепва убеждението от необходимостта на бъде възроден Съветския съюз на качествено нова основа и без пороците, които го погубиха. Тази идея обединява все повече народа след четвърт век на национални предателства, отбелязва политологът Делягин.

http://www.blitz.bg

 


Сходни връзки

Шок: 60% от руснаците искат отново СССР, само 6% са за снемането на западните санкции | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди