изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 16:16 EEST
15% ОТСТЪПКА ЗА ВАКАНЦИЯ В АЛБЕНА ПРИ РЕЗЕРВАЦИЯ ПРЕЗ ЯНУАРИ    
Туризъм

Резервиралите ваканция в курорта Албена до края на януари, ползват 15% отстъпка. Ранните записвания продължават с 10% намаление до края на февруари 2015 и 5% през месец март 2015.

0002Албена, хотел "Амелия"Албена / Albena Снимка: Йоанна ДуковаАлбена / Albena Снимка: Йоанна Дукова



Отстъпката за ранните записвания важи за резервирали през www.albena.bg или чрез обаждане на call center Албена /тел. 070012110/ до 31.01.2015 г. Притежателите на iPhone може да резервират и през мобилното ни приложение. Намалението за ранни записвания важи при резервации с минимален престой от 5 /пет/ нощувки и 100% заплащане на сумата по резервацията в срок от 20/двадесет/ календарни дни от потвърждаването й.

Ваканционното селище предлага 15% отстъпка за лоялни клиенти в ала карт ресторантите и на 13-те тенис корта. От нея ще се възползват всички редовни гости на Албена през последните 4 години, направили директна резервацията.

От Албена обещават много новости през новия туристически сезон. Сред тях е и обновеният аквапарк Аквамания, който ще посрещне първите си гости на 1 юни 2015 с нови 2 пързалки, конструирани от канадската фирма ПроСлайд: дългото 191-метра TORNADO, единствено по рода си в Европа и 77-метровата бързо скоростна пързалка за отвесно спускане FreеFALL. Aмфитеатрална анимационна сцена ще допълни визията на парка.

През лятото на 2015 г. ще продължи традицията на концертите на открита сцена през месеците юли и август. За любителите на широкия екран- стари и нови „филмови ленти" в открито лятно кино. „Скучаещите дами" ще „откраднат" свежи идеи в кулинарните курсове на майстор-сушист Атанасов и майстор-сладкар Секулидис. Гостите на курорта ще имат възможност да посетят винените дегустации с вина от масивите на Албена и да научат интересни факти за технологията и философията за направата на виното. VIP гостите на хотелите Фламинго Гранд, Калиакра и Гергана ще „поглезим" с избор на възглавници, аромати на козметиката в банята или стаята или пък витаминозен сутрешен смути-шот, „отварящ сетивата" по време на закуска.

От кухнята, с любов Главните майстор-готвачи на Фламинго Гранд, Калиакра, Гергана, Примасол Ралица Супериор Акваклуб, Сенди Бийч, Малибу, Арабела Бийч, Лагуна Бийч, Лагуна Гардън и Лагуна Маре ще продължат да представят своите творчески произведения по време на вечерите на майстор-готвача или т.нар. Chef's Dinner. „Следобеден чай" по стара английска традиция ще се предлага в няколко локации. Гостите на панорамната сладкарница на хотел Добруджа пък ще се впуснат в „сладко" кулинарно пътуване из Стария континент с автентичните десерти-интерпретации на майстор-сладкар Тодоров. Нов диетичен и диабетичен десерт на основата на стевията ще влезе в менюто на сладкарницата. И през сезон 2015 ще имате възможността да се възползвате от удобството за заплащане по сметка стая в ала карт ресторантите в Албена в края на престоя си- само срещу предоставяне на хотелски паспорт или карта. НДТ

 


Сходни връзки

15% ОТСТЪПКА ЗА ВАКАНЦИЯ В АЛБЕНА ПРИ РЕЗЕРВАЦИЯ ПРЕЗ ЯНУАРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди