изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 19:29 EEST
Пет стъпки към перфектния оргазъм /18+/    
Любопитно Много хора вярват, че достигането до оргазъм е същността на секса, а други твърдят, че от значение е да чувстваш партньора си и да усещаш, че чувството на близост и заявяването на любовта са от значение. Оргазмът определено е един от основните елементи в сексуалните взаимоотношения и е черешката на тортата.

Оргазмът определя самия секс, както и връзката между партньорите. Логиката е проста: ако оргазмът е добър, тогава и сексът е бил добър.

Ако сексът е добър, тогава между партньорите има химия в леглото. Ако сексуалната химия не струва, то налице е напрежение, което може да бъде потушено в други области на връзката.

Как да постигнете наистина добър оргазъм?
Ето 5 изпробвани стъпки:

1. Отпуснете се: най-добрият секс се случва, когато кипите от енергия. Уверете се, че се наспивате добре, че се храните здравословно и не прекалявате с алкохола.

2. Мастурбирайте: изследвания сочат, че 62 процента от жените мастурбират много рядко или изобщо, въпреки че е доказано, че тези, които мастурбират, могат много по-лесно да достигнат до оргазъм по време на секс.

Така че дами, заемайте се! А вие мъже, ако вече мастурбирате, няма нищо лошо. Това ви позволява да се отдадете напълно на партньорката си. Не е нужно винаги да сте като бомба с часовников механизъм.

3. Заемете позиция: дамите трябва да са отгоре, за да се осъществи пълен контакт с клитора. Освен това, тази поза ви позволява да контролирате темпото и степента на проникване.

Мъжете трябва да се отпуснат и да се насладят на подчинената позиция за разнообразие. Ако тя прави всичко по правилния начин, няма да останете в тази „подчинена” позиция дълго време.

4. Не бързайте: сексът не е състезание. Не е нужно първи да достигнете оргазъм.
Изследвания сочат следното: колкото по-голямо е нивото на напрежение преди оргазъм, толкова по-приятно е усещането след достигането му.

5. Поддържайте оптимално ниво на физическа форма: често физическата част от сексуалната гимнастика се изпълнява от мъжа. Това е съвсем в реда на нещата, защото повечето пози в секса изискват силни коремни мускули и мускули на краката. Също така е вярно, че не винаги трябва да е така.

Онези от вас дами, които предпочитат да се отпуснат в пасивна позиция, могат да изпуснат много.

Изследвания показват, че можете да изгубите над 130 килокалории по време на секс. А със силни тазови мускули имате големи шансове да стигнете звездите.

Така че вместо да ходите на аеробика, прекарвайте малко време с партньора си, и между другото направете нещо за фигурата си.

Не забравяйте, сексът освобождава хормона на щастието, който има подмладяващ ефект.
http://www.dormeo.bg

ВСИЧКО НА ТЕМА ОРГАЗЪМ

 


Сходни връзки

Пет стъпки към перфектния оргазъм /18+/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди