изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 17:47 EEST
СТУДЕНТИ НА ВУМК С НАГРАДА ОТ АСОЦИАЦИЯТА ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА ХОРА    
ОбразованиеБългарска асоциация за управление на хора е организатор на проекта "HR в действие", който адресира проблема за връзката между бизнеса и образованието. В края на месец декември 2014 резултатите от състезанието „HR в действие“ бяха оповестени.

На участниците бяха представени няколко казуса на реални компании, като за решаването на всеки казус се състезаваха по 4 или 5 отбора. Всеки от отборите имаше на разположение около месец, за да подготви своето решение. Водещите критерии за оценка бяха обявени предварително от всяка компания, като сред тях са иновативност, креативност, приложимост на решението, нестандартен подход, простота на решението, аргументираност.
Студентките във Висше училище Международен колеж Христина Петрова и Мелиса Арон, специалност Хотелски мениджмънт (втори курс), взеха участие в състезанието, като тяхното предложение за решение на казуса „Оргахим“ бе отличено като най-добро. За решението на горепосочения казус момичетата се състезаваха с още 4 отбора, формирани от двама студенти. Христина и Мелиса споделят, че са решили да участват в проекта, защото смятат че ще могат да приложат наученото от лекциите по човешки ресурси в реална среда.
Победителите бяха избрани от жури, формирано от всяка компания. Наградата за победителите е практика в компанията, с чийто казус е участвал отборът. НДТ
 


Сходни връзки

СТУДЕНТИ НА ВУМК С НАГРАДА ОТ АСОЦИАЦИЯТА ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА ХОРА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди