изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2023-10-01 @ 22:44 EEST
Цвета Кирилова: Наистина ли не разбирате какво става в държавата?    
Общество Има моменти, в които се чудя, възможно ли е да има толкова объркани и подлежащи на манипулация хора. Хипнотизирани двукраки без лично мнение, без ясна представа за заобикалящите ги процеси и без преценка за тъжната обстановка, в която се намираме. Честно да Ви кажа, такова дебелоочие и дебелокожие рядко ми се е случвало да наблюдавам.

Всъщност отборното разделение на електората в България се прави съвсем съзнателно от – ще го нарека – „Команден център“. В България една група хора с огромно влияние, парични потоци и власт са намерили мекото на баницата, като са се установили като феодали и са възприели територията ни и държавното ни имущество като тяхна лична собственост.

В същото това време, като отговор на машинациите и злощастното прищипване на всички икономически и социални процеси в смъртна примамка, преобладаващото мнозинство е оплезило езика си в жертвено очакване да стане бройка в казана с агнешки главички. Българинът с охота приема унижението, изтръгването на духа от тялото му, превземането на живота му, унищожаването на достойнството му, съсипването на бъдещето му и с нетърпение очаква поредната доза мъчение, за да оправдае миролюбивостта и толерантността си. Стадото няма претенции за свобода, права и нормален живот. Стадото може да понесе още и още…до пълното му заличаване…
Сама по себе си България е малка и лесно управляема, именно заради доминиращата, изпаднала в безтегловност и безкрайно отчаяние общност. Както на село, където бабаитът и престъпникът са известни всеки му и му пазят страх, така и в България, съпоставена с Европа, диспечерите от „Командния център“ са тези, които контролират всичко и всеки. Разбира се, с една единствена цел. Парцелираните и заграбените държавни собствености и управлението на стадото да продължи, колкото се може по – дълготрайно, като пред Европа се маскират действия тип „кардио“ в посока на подобряване на общественото благосъстояние.

Командният център винаги им много варианти и проектни предложения – партии. Когато един или друг проект, излъчен от същия този център откаже да бъде послушен или се отклони от предначертаната посока, тогава играчът от сцената се сваля преждевременно с традиционни къде мирни или не похвати и във времена на манипулация, врящи публични скандали, орезиляваща ни пред целия свят конфронтация, се поставя на преден план нова кукла, която да замести излишната.

Не мога да си представя как може да има хора, които не са родолюбци, честни българи, а да има утайка в чиито вени не тече кръвта на дедите ни от миналото, жертвали живота си за бъдещето на всеки един поотделно. За да се запази разделението и да възтържествува насажданата между хората от същите онези памперси омраза, са измислени вплетени планове, объркващи интриги, побъркващи пропаганди и съсипващи психиката на стадото процеси. Не мога да проумея как може да има продажни българи, с изобилстваща късопаметност, които за да бъдат управлявани от шайка бандити, доказали своята неуспешност в поредица от управления, докарали България до тотална мизерия, са готови да продадат Родината на друговерците, които са ни мачкали и газили цели 500 години и продължават и днес.

Защо, бе? Защо продавате душите си? Защо продавате Родината си и търпите това унижение, и го налагате насилствено върху хората, които имат българско самосъзнание? Един ден този избор ще се стовари жестоко върху главите Ви и ще осъзнаете непоправимата си грешка.

Сега на преден план се показа новата им марионетка, а задкулисните играчи са същите. През това време Вие не спирайте да се делите на партии и партийци, не спирайте да отваряте все повече и нови хоризонти на башибозуците! Антибългари и българомразци – стадо вперило поглед в партията, която е просто светещо копче от „Командния център“ Скоро държавата ни и всички

Вие ще бъдете частна собственост. Събудете се и излезте от робското мислене!

Вижте, огледайте се…Кой е с Вас във Вашите тревоги, в тежките болести, трудности, нещастия, безпокойства и окаяност…Сами сте!
Кой от тези лумпени, освен по избори, Ви създаде жалки радости?

Сами сте!

Къде са тези, на които им гласувате безгранично доверие, по време на Вашето отчаяние и безтегловност. Сами сте! Сами сте! Сами сте!

Мълчете си, след като Ви харесва да бъдете Роби!
 
Цвета Кирилова, председател на "Сдружене Азбукари"
 
 
Източник: bgpravda
 


Сходни връзки

Цвета Кирилова: Наистина ли не разбирате какво става в държавата? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2023 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди