изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 18:57 EEST
Убитата пешеходка - съпруга на журналист и издател    
НовиниУбитата от млад шофьор пешеходка в Асеновград е съпруга на журналист и издател. Жестокият удар размаза фатално жената в центъра на града, а извършителят на престъплението избяга.

Кървавата драма се разиграла минути след 14,00 часа в събота на зебрата пред централна поща на ул. „Цар Иван Асен Втори”, на крачки от сградата на полицейското управление и прокуратурата.

Шестдесетгодишната Калинка е пресичала спокойна на законното за преминаване на пешеходци място, когато върху й буквално връхлита лек автомобил "Опел" и я помита фатално. Жената е получила тежки травми, откарана е в болница, но фаталният край се оказва неизбежен. Извършителят на престъплението избягва от мястото на инцидента, полицията започва да го издирва светкавично. Часове по-късно сам се предава. Оказало се, че е двадесетгодишен младок, едва по-късно му вземат алкохолна проба, за която се твърди, че била отрицателна. Имал шофьорска книжка, със сигурност е с твърде къс стаж и не е известно дали е бил задържан, след като се е предал. Досъдебното производство по случая е под наблюдение на Окръжна прокуратура - Пловдив.

Жертвата е съпруга на известния издател и журналист Иван Желязков, който е собственик на издателство „Екобелан”, съобщава "Марица". Асеновградчани са в шок след случилото се, това е пореден инцидент с фатален край насред пешеходни пътеки. На същото място преди години, отново кротко пресичайки като пешехосец, намери смъртта си почетният гражданин на Асеновград и известен книжар Димитър Андреев - Ганди.   http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Убитата пешеходка - съпруга на журналист и издател | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди