изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 18:18 EET
ИЗГЛЕДИ ЗА ВРЕМЕТО ЗА ИЗТОЧНА БЪЛГАРИЯ за периода до 18 януари 2015 г.    
Времето

Във вторник ще преобладава ясно и слънчево време. Вятърът ще е слаб и от западен ще стане от юг-югозапад. Минималните температури ще са между минус 4 и 1 градус, а максималните – от 3 до 8. В сряда сутринта ще има условия за мъгли, но през деня ще бъде ясно и слънчево. Вятърът ще е слаб от юг. Температури – минимални от минус 4 до 1 по крайбрежието до 2, максимални – от 4 до 9 градуса.

Джорджа Салпа / Georgia Salpa /е най-новото откритие в света на еротичните модели. 27-годишната британка с гръцко-ирландски корени е на път да оглави класацията на сп. FHM Balchik/БалчикMylaKayla Collins 71



В четвъртък преди пладне ще е слънчево, като сутринта са възможни мъгли или ниска слоеста облачност, а следобед от запад ще се увеличи средната и висока облачност. Вятърът ще се ориентира от запад-северозапад, но ще остане слаб. Температурите ще се повишават – минимални от минус 1 до 4, максимални - от 5 до 10.
В петък ще преобладава ясно и слънчево време, като сутринта ще има условия за мъгли или ниска слоеста облачност. Вятър слаб от юг. Минимални температури от минус 1 до 4 градуса. Максималните температури ще са между 5 и 10 градуса.
В събота ще има променлива средна и висока облачност. Ще духа слаб до умерен вятър от юг-югозапад, по крайбрежието умерен до засилен. Минимални температури от 1 до 6 градуса. Максимални температури от 6 до 11 градуса.
В неделя ще има променлива облачност и не са изключени слаби превалявания от дъжд. Ще духа слаб до умерен вятър от запад-северозапад. Минимални температури от 1  до 6 градуса, максимални – от 6 до 11.
Вълнението на морето в началото на периода понеделник-вторник по крайбрежието ще е 2-3 бала, но в открито море ще е 3-4, след това от сряда до петък ще е 2-3, а в края на периода събота-неделя 1-2 бала. Температура на морската вода 4-6 градуса.

Деж. синоптик: И. Куюмджиев

Национален институт по метеорология
и хидрология при БАН - филиал Варна

 


Сходни връзки

ИЗГЛЕДИ ЗА ВРЕМЕТО ЗА ИЗТОЧНА БЪЛГАРИЯ за периода до 18 януари 2015 г. | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди