изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 08:22 EEST
Щурмуват и палят магазините на Порошенко в Киев (ВИДЕО)    
По светаКорпорация Roshen е пуснала в социалните мрежи видеоклипове от охранителните камери в своите магазини за сладки изделия, които са били нападнати между 3 и 11 януари, съобщава „Риа новости”.

Съобщава се за четири нападения над магазини на Roshen – на 3 януари в района на Теремки, на 5 януари в станцията на метрото "Минская", на 9 януари в станцията на метрото "Осокорки" и на 11 януари в станцията на метрото "Житомирская".

Камерите са запечатали как към всеки магазин се запътва група млади хора – от двама до пет човека. Разбиват витрината, заливат търговското помещение със запалителна течност, най-често бензин, палят и бягат от мястото.

В неделя в района на станцията на метрото "Житомирская" четирима млади мъже късно вечерта провели наказателна акция. Разбили витрината на магазина и се опитали да го подпалят, но на пътя им застанали охранители, които дори успели да задържат един от подпалвачите. По-късно той е предаден на правоохранителните власти, които водят следствието.

В Украйна е забранено да се съвместяват държавна длъжност и участие в търговски фирми. Когато издигна своята кандидатура за президент, милиардерът Порошенко обеща, че ако победи на изборите, ще продаде своя бизнес.

Въпреки това той и днес остава собственик на украинската телевизия "Пети канал" и на сладкарската фабрика Roshen. Според Порошенко той е подписал търговски договор с тръстовия фонд "Ротшилд", който се занимава с продажбата на Roshen, но в условията на война в Източна Украйна никой не иска да купи компанията. http://www.blitz.bg


 


Сходни връзки

Щурмуват и палят магазините на Порошенко в Киев (ВИДЕО) | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди