изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 15:07 EEST
Убитият Орхан стопанисвал модерен бар в Петричко    
Новини

Убитият тази вечер Орхан стопанисвал от години модерен бар в петричкото село Яворница, голямата му къща е превърната в хотел, съобщава struma.com. Няколко са версиите по които полицията работи.



Едната е отмъщение на канабисови барони в района, на който Орхан пречел да "работят" в селото. Другата версия е нападение с цел грабеж, нанесен побой, който завършил фатално. В последствие убийците да са го хвърлили в шубраците край пътя. Засега се знае само, че ударът по главата му е бил смъртоносен.

Разследването продължава. Цяло село Яворница е пълно с полиция. Черната новина се предава от уста на уста. Полицията се ограничава в коментарите. Няма изяснен мотив за убийството. Версиите са много.

******************

Петричанинът Орхан Джевизов е бил намерен мъртъв около 19 часа на пътя между селата Първомай и Кавракирово. Той лежал в локва кръв на пътя.

Според първоначалния оглед, мъжът е ударен зверски по главата с твърд предмет, съобщава Struma.com. Черепът му е разбит.

Цялата полиция в района е на крак, разпитват съселяни на мъжа.

Все още не е ясно кои са убийците му. Орхан е известен в района, имал е врагове.

Битка за наркопазара в Петрич е сред основните версии за убийството на Орхан, който е от петричкото село Кавракирово. Той гравитирал около канабисовите играчи в областта, допълват от регионалния сайт.

От полицията в Благоевград пуснаха официално съобщение за убийството, което гласи:

Около 18:46 часа в РУП-Петрич е получен сигнал за това, че встрани на пътя между с.Първомай и с.Кърналово, общ.Петрич, в безпомощно състояние лежи мъж. От пристигналия на място екип на ЦСМП-Петрич е констатирана смъртта на лицето. Полицейски служители на РУП-Петрич са установили, че починалият е мъж на 55 години от гр.Петрич. За случая е уведомена РП-Петрич. Работата по установяването на причините за смъртта на лицето продължава.  http://pik.bg


 


Сходни връзки

Убитият Орхан стопанисвал модерен бар в Петричко | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди