изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 21:25 EEST
Лихварският бизнес на съпруга на Роси Черногорова е процъфтявал, твърдят негови партньори    
НовиниОсновният бизнес на Митко Лудия през последните години е бил лихварството. Той е държал една заложна къща в Пловдив, която обаче е процъфтявала. Често е давал големи суми на заем на хора извън закона, съобщиха за БЛИЦ източници от ъндърграунда, близки до убития.

Лудия не е се е занимавал със сводничество от повече от 7 години, казаха нашите източници. Тогава той е бил част от групировката 777, ръководена в Пловдив от Жоро Италианеца, убит в гребната база, и неговите наследници.

Към момента лихварския бизнес на 38-годишния мъж е бил много печеливш. Според неговите авери той е убит, защото е дал огромна сума пари на заем на някого, който е решил да не ги връща.

Убиецът на Димитър Стоянов е стрелял по него с ловна пушка. Той явно е бил запознат с движението на набелязата жертва и с графика му. Убийството бе извършено тази вечер пред жилищната сграда в парк "Лаута". Стоянов се е прибирал в дома си, когато убиецът стрелял по него няколко пъти. Спортистът е издъхнал на път за болницата.

Веднага след убийството всички входове на града са били блокирани от полицейски сили. Проверяват се всички автомобили, които излизат от града.
http://www.blitz.bg

Убитият Орхан стопанисвал модерен бар в Петричко
Ужас! Второ убийство тази вечер! Застреляха Митьо Лудия - майстор на бойните изкуства и съпруг на известна топмоделка (снимки)
ПАК ПОКАЗНО УБИЙСТВО: Смъртта застигнала Лудия на крачки от новия му апартамент
ЕКСКЛУЗИВНО: Митьо Лудия е застрелян в Пловдив

 


Сходни връзки

Лихварският бизнес на съпруга на Роси Черногорова е процъфтявал, твърдят негови партньори | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.14 секунди