изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 21:02 EEST
ФАЛСТАРТ НА ДЕЛОТО ЗА КРАЖБАТА НА ТРЪБИТЕ ОТ МАГИСТРАЛНИЯ ВОДОПРОВОД    
Ред и сигурност

Делото за кражбата на тръби от магистралния водонапорен тръбопровод от терасата на р. Дунав до района на Добрич, което трябваше да започне тази седмица, имаше фалстарт. Стана ясно, че съдията по делото си е направил отвод. Предстои да бъде определен друг докладчик, съобщиха за  НДТ от Окръжния съд.



По делото силистренец и двама софиянци са обвиняеми за изкопаването и демонтирането на водопроводните тръби на площ близо 45 км, на територията на две области – Силистра и Добрич. Наказанието за кражба в особено големи размери е „лишаване от свобода” от 10 до 20 години, конфискация на цялото, или на част от имуществото. Щетата е определена като крупна по размер и оценена първоначално на повече от 70 500 лева. Обвинението настоява че, обект на посегателството е уникално за страната и стратегическо за района на Добруджа съоръжение – магистрален водонапорен тръбопровод, собственост на ВиК Добрич.

НДТ

 


Сходни връзки

ФАЛСТАРТ НА ДЕЛОТО ЗА КРАЖБАТА НА ТРЪБИТЕ ОТ МАГИСТРАЛНИЯ ВОДОПРОВОД | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.15 секунди