изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 00:52 EEST
Тома Томов: Иване, където и да си... Благодаря    
Общество  "Иван Славков ни даде шанс на нас с теб да станем телевизионни журналисти, той беше фантастичен човек. 12 години беше най-добрият директор, ставаше в 5 часа, играеше до 5.30 тенис и след това започваше 12-часовия му работен ден". Така журналистът Тома Томов започна разговора си със Сашо Диков по Нова телевизия. След това погледна нагоре и каза: "Иване, където и да си... Благодаря!"

Джон Кери е автентичен герой, той се е бил във Виетнам, милиардер е и е елитът на елита, каза Томов. Кери, въпреки че е воювал, е бил против войната във Виетнам, участвал е в група, горила американския флаг в знак на протест. Звездният му час бил, когато се кандидатирал за президент; после дал шанс на Обама да поеме по пътя си. Но като държавен секретар небил нещо особено, прецени Томов. Кери се проваля в Близкия изток, не можа нищо да направи с палестинците, добави той.

Има неща непонятни за мен в българската политика, но аз не я коментирам. Не може един строителен предприемач с посредствен интелект да бъде направен президент, но това стана, а мен ме е срам, когато го гледам как се държи в чужбина, коментира журналистът.

За Станишев Томов направи аналогия с романа "Разгром" на Фадеев; в такова състояние той оставил БСП. А за Борисов допусна, че ще бъде два мандата президент. "В един ужасяващ разговор с Хитлер, царят успява да удържи да не пращат български войници на Източния фронт. Цар Борис ІІІ е бил на корицата на "Тайм". Като сложат Бойко там, тогава ще разбере, че че САЩ се интересуват от България", каза още Томов.

Ако искаме да видим корена на случилото се във Франция, от 6,5 млн мюсюлмани, 5,5 млн са алжирци. Когато започва борбата на Алжир за свобода, те се колят и бесят, нещо страшно е, разказа той и припомни факти от по-новата история на Франция за несвършилата агония на отношенията французи - алжирци. "Албер Камю, който е роден в Алжир казва: Не мога да взема страна, аз съм и жертвата, и палача. Аз съм 1000% зад тия прекрасни мъже, журналистите, но животът е по-сложен", каза Томов.

Телевизията може да бъде място, на което се правят не само пари. Телевизията може да прави хората по-добри, каза още Томов.

http://www.blitz.bg

 


Сходни връзки

Тома Томов: Иване, където и да си... Благодаря | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди