изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 10:51 EET
Психотрилър в съда: Северина забърка сестра си Атанаска с поморийската мафия    
Ред и сигурност  Сестра ми Атанаска Георгиева се познаваше с хора от поморийската мафия. Христо Широката бе един от тях, той й предлагаше да му стане муле, заяви Северина Димитрова, сестра на обвиняемата Атанаска, по време на разпита й в съда, където от вчера върви делото за убийството на 8-годишната Александра Тодорова.

По време на разпитите на свидетели делото започна да наподобява истински психотрилър, в който се забъркват все повече и стряскащи, лишени от всякаква логика твърдения от страна на близките на обвиняемата Атанаска, съобщава „Флагман”.

Северина заяви, че сестра й отказала да пренася наркотици, но тогава Широката започнал да я заплашва и дори й подстригал косата, за да я пристисне. Според лаконичния й разказ в историята бил замесен и мъж на име Атанас Желев, но за него Северина не знаела никакви подробности за това не иска да говори повече по тази тема.

Пред съдиите сестрата на обвиняемата повтори почти същите свидетелски показания като тези на майка си Светлана.
Северина също не успя да даде ясен отговор на това защо Атанаска не е потърсила помощ от полицията, когато е излязла да купи цигари на предполагаемия, според тях, убиец на малката Алекс. Според нея Атанаска е била в шок и изпитвала страх, за това чинно се върнала отново в таванското помещение.

Атанаска разказала на сестра си, че когато непознатият мъж занесъл вече мъртвото тяло на Алекс в таванската стая то било увито в кафяво и меко одеяло, което миришело силно на омекотител. Проснал го на земята, а след това съборил там и Атанаска, където я изнасилил. След като половият акт приключил непознатият хванал ръцете на обвиняемата и започнал да ги търка по тялото на детето, както и в найлоновите торбички и тиксото, които били в стаята.

Часове по-късно, когато Атанаска била на разпит в районното управление един от полицаите й зашлевил шамар и й казал да си признава всичко бързо,а друг й казал, че ако не потвърди, че тя е убийцата „забавленията от снощи ще се повторят“.
Северина обаче не уточни как в полицията са знаели както точно се е случило между нея и непознатия мъж в стаята й, след като до този момент тя не бе разказвала за него.

За Антон Петров-Тъпака Северина каза, че се появил 3 седмици след ареста на Атанаска. Той започнал да й пише във Фейсбук. Пращал й съобщения с текст „Убийци!“, на които Северина не отговаряла в продължение на няколко дни. Един ден обаче не издържала и започнала да си пише с мъжа представящ се като Антон Петров. В началото разговорите били свързани само и единствено със смъртта на Алекс, но по-късно той започнал да я сваля. В един момент обаче разговорите започнали да загрубяват и Тъпака почнал са изпраща заплашителни съобщения на Северина:

„Затваряй си устата, за да не ти я зашият!“, „Може да се случи нещо с теб, като например катастрофа с камион“, „Малката ти Ярис (моделът на колата, която кара Северина) дали ще издържи на удара?!“
Северина преснимала цялата хронология от разговорите с Антон Петров, след което подала жалба до прокуратурата в Бургас. Няколко дни по-късно профилът на мъжа вече не бил активен.
http://www.blitz.bg

Майката на Атанаска хвърли бомба: Антон Тъпака е убиецът на Алекс!    
Новини Антон Петров -Тъпака е убиецът на малката Алекс от Поморие. Това каза току-що в съдебна зала Светлана Димитрова, майка на обвиняемата Атанаска. Още вчера тя предупреди, че днес ще разкрие нейната истина за случая.

 


Сходни връзки

Психотрилър в съда: Северина забърка сестра си Атанаска с поморийската мафия | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди