изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 13:00 EEST
ИЗГЛЕДИ ЗА ВРЕМЕТО ЗА ИЗТОЧНА БЪЛГАРИЯ ДО 27 ЯНУАРИ 2015 Г.    
ВреметоПрез нощта срещу сряда облачността отново ще се увеличи и след полунощ на отделни места не са изключени слаби превалявания. През деня ще е предимно облачно и главно над южните райони следобед са възможни превалявания. Вятър слаб от югоизток. Температурите ще са – минимални 2/7, максимални 8/13.
IlonaWeber 3Афишираната връзка на Неймар със сръбската сексбомба Сорая Вучелич / Soraja Vucelic / е водеща тема във изданията в Испания.29Veronica Zemanova 592Janine Habeck  69

В четвъртък ще има променлива облачност. Вятър от изток-югоизток умерен. Температурите ще са почти без промяна.

През нощта срещу петък ще е предимно облачно с превалявания. През деня – облачно, като са възможни слаби превалявания главно над северозападните райони. Вятърът ще се ориентира от източна четвърт до умерен. Минималните температури ще са между 3 и 8 градуса, а максималните - между 7 и 12.

В събота променлива облачност на места с превалявания. Ще духа умерен до засилен вятър от изток-североизток. Минимални температури от 3 до 8, максимални от 6 до 11 градуса. Привечер и през нощта валежите ще се активизират, на места интензивни.

През нощта и в неделя ще преминава средиземноморски циклон през България - ще бъде предимно облачно с превалявания. Вятър слаб до умерен сутринта от  югоизток, следобед ще стане от североизток. Температурите ще се понижат с 2-3 градуса.

Вълнението на морето ще е около 2 бала по крайбрежието до 3-4 в открито море, след това ще отслабне до 1-2. Отново ще има усилване на вълнението в събота до 2-3, а в неделя до 3-4 бала. Температура на морската вода 5-6 градуса.

Деж. синоптик: И. Куюмджиев

Национален институт по метеорология

и хидрология при БАН - филиал Варна

 


Сходни връзки

ИЗГЛЕДИ ЗА ВРЕМЕТО ЗА ИЗТОЧНА БЪЛГАРИЯ ДО 27 ЯНУАРИ 2015 Г. | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди