изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 12:33 EEST
АМФЕТАМИНИ ЗА НАД 32 МЛН. ДОЛАРА ОТКРИХА В ДОБРИЧ; ЕКСТРАДИРАТ НЕПЪЛНОЛЕТНА, ПРОСТИТУИРАЛА В ГЕРМАНИЯ    
НовиниОколо 200 кг таблетки амфетамин на стойност над 32 млн. долара са намерени в Добрич, в ТИР "Скания"  благоевградска регистрация.

Това обяви вчера следобед главният секретар на МВР ген. лейтенант Бойко Борисов, който пристигна в града ни. ТИР-ът бе на обществен паркинг в Добрич. Пред журналисти ген. Борисов обяви, че стоката е била предназначена за Йордания. Той заяви още, че при акцията е задържан и организаторът, който е българин.

*********************
199 престъпления са извършени от непълнолетни лица през миналата година в Добрич. Увеличават се криминалните прояви, дело на невръстни, като през 2003 г. това са били 130 случая. Данните са посочени в отчета за дейността на МКБППМН. В доклада става ясно, че през миналата година са установени 15 проституиращи момичета. Едното от тях е екстрадирано от Германия и е настанено във ВУИ в село Подем.
НДТ - 21 януари 2005 г.
 


Сходни връзки

АМФЕТАМИНИ ЗА НАД 32 МЛН. ДОЛАРА ОТКРИХА В ДОБРИЧ; ЕКСТРАДИРАТ НЕПЪЛНОЛЕТНА, ПРОСТИТУИРАЛА В ГЕРМАНИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди