изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 20:45 EEST
ДВАМА ОТИВАТ В ЗАТВОРА ЗА ДРОГА    
Ред и сигурностОкръжният съд в Добрич осъди на лишаване от свобода за двама добруджанци за държане на марихуана и хероин с цел разпространение.

В публично съдебно заседание вчера магистратите одобриха споразумение за прекратяване на наказателното производство, постигнато между Окръжна прокуратура – Добрич и М. И. М. от гр. Балчик.
29-годишният балчиклия се е признал за виновен в това, че на 16 септември миналата година е купил във Варна с цел разпространение 49 грама марихуана на стойност 294 лева. Той е осъден на девет месеца затвор, които ще трябва да излежи в затворническо общежитие от открит тип. Освен това, му е наложена и глоба в размер на 5 000 лв.
Одобрено е и споразумение с 35-годишния Д. Р. С. от гр. Добрич. Той се е признал за виновен в това, че на 27 август 2014г. в Добрич е придобил и държал с цел разпространение 1,75 грама хероин на стойност 210,00лв. Също ще лежи девет месеца в затворническо общежитие при първоначален „общ” режим. Определенията на съда са окончателни и не подлежат на обжалване. НДТ
 


Сходни връзки

ДВАМА ОТИВАТ В ЗАТВОРА ЗА ДРОГА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди