изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 06:09 EEST
ОБЩИНАТА ОБЯВИ ОБЩЕСТВЕНА ПОРЪЧКА ЗА РЕМОНТА НА НАВОДНЕНИТЕ ДЕТСКИ ЗАВЕДЕНИЯ    
НовиниОбщина Добрич обяви обществена поръчка за ремонт на трите детски заведения, които пострадаха при наводнението през юни миналата година – детска ясла №6 и целодневните детски градини с номера 23 „Звездица“ и 24 „Приказен свят“. Общият размер на обществената поръчка е 333215 лева, без ДДС.  Офертите се подават до 13 февруари, а ще бъдат отворени на 16-и.

Поръчката е с три обособени позиции.  В Детска ясла № 6 “Първи юни“ се предвижда да се направи изравнителна циментова шпакловка под гранитогрес, балатум, ламинат, теракота, фина мазилка по стени и боядисване двукратно с латекс, боядисване на фасади. Ще се направи подмяна на гипскартонна конструкция с изолационна вата, на водосточни олуци, ще бъдат възстановени пропаднали настилки, дървената дограма ще се смени с нова PVC.
В Целодневните детски градини, освен това се предвижда подмяна на ел. ключове, контакти, подмяна на покривната изолация, на тротоари пропаднали настилки, монтаж на нови метални врати, ремонт на покрив.
За възстановителни работи в детска ясла №6 "Първи юни" са предвидени до 107 369 лв. с ДДС, за детска градина №24 "Приказен свят" до 140 247 лева с ДДС, а за детска градина №23 "Звездица" до 152 242 лв. с ДДС.
След наводнението трите детски заведения работят с по-малко деца, като групите са изнесена на втория етаж на сградите. НДТ
 


Сходни връзки

ОБЩИНАТА ОБЯВИ ОБЩЕСТВЕНА ПОРЪЧКА ЗА РЕМОНТА НА НАВОДНЕНИТЕ ДЕТСКИ ЗАВЕДЕНИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди