изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 18:01 EEST
Първите показания на Атанаска: Правих секс в кола с 4-ма цигани, Алекс гледаше, после един от тях я открадна!    
Ред и сигурност Едни от първите показания, от които става ясно, че Атанаска Георгиева се е срещнала с жертвата си - 8-годишната Александра от Поморие на 10 април м.г., са пред полицай Иван Недков от ОД на МВР Бургас, който бил командирован в морския град, предава "Флагман". 39-годишната жена от Златоград, която по-особено жесток начин удуши момиченцето, разказала пред спецченгето, че във въпросния следобед ходила до магазина на блок 15.

На връщане двама циганина й предложили 20 лева, за да им направи по една свирка. Атанаска се съгласила и ги обслужила в кола на паркинга в близост. Малко след това тя срещнала 8-годишната Александра. Циганите обаче ги догонили и искали да правят секс с Атанаска. С тях имало и още двама роми. Убийцата правила този път секс с четиримата в колата, докато малкото момиченце гледало. След това един от тях откраднал Алекс.

При прочитането на поредните показания-измишльотини на Атанаска Георгиева в съдебната зала, майката на Алекс избухна в сълзи.

Днес бяха разпитани криминалисти от Бургас, оперативни работници и ченгета към РУП Поморие. Всички си спомняха за разказаните по различно време секс истории на Атанаска в деня на 10 април, само бройката на героите - цигани не съвпадаше. Всички бяха обаче категорични, че от 19-20 часа на 10 април до късния следобед на 11 април м.г., когато бе намерено тялото на детенцето, никакъв Антон Петров не е влизал и излизал с Алекс в ръце. Всеки посетител на бл. 31 вх. 1 на квартал "Свобода" в Поморие е бил щателно проверяван.

По време на заседанието стана ясно, че Атанаска въобще не е ходила до магазина, тъй като не присъства на записите от охранителните камери.

Майка й Светла Димитрова днес бе особено агресивна през журналистите. На въпрос защо нито един полицай не потвърди тяхната версия, че мъж е влизал и излизал с детето цялата нощ на 10 април м.г., тя не отговори.  http://www.blitz.bg

Психотрилър в съда: Северина забърка сестра си Атанаска с поморийската мафия
Майката на Атанаска хвърли бомба: Антон Тъпака е убиецът на Алекс!
Атанаска е била уговаряна да работи като „муле” за авера на Митьо Очите – Широката?
Убийството на малката Александра не било планирано
Майката на Атанаска: Някой сложи трупа под леглото на дъщеря ми
Бомба и шеметен обрат в БЛИЦ: Ето я обвинената за убийството на Александра!
Ето я втората заподозряна за убийството на Алекс от Поморие
Задържаната за убийството на Алекс: Някои хора са като облаците – като изчезнат и денят ти става по-хубав
Ето я убийцата на малката Александра!
Арестуваха приятелката на хотелиера и майка й заради убийството на Александра
Похитителите на Александра са поискали откуп?
Извънредно: Тежко въоръжени полицаи атакуваха хотел в Поморие
Изчезна 9-годишната дъщеря на бизнесмен от Поморие

 


Сходни връзки

Първите показания на Атанаска: Правих секс в кола с 4-ма цигани, Алекс гледаше, после един от тях я открадна! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 1.22 секунди