изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 15:21 EEST
Германски съд постанови: Мъжете може да уринират прави    
По светаСъд в Германия се произнесе в полза на правото на наемател да ходи прав по малка нужда, докато неговият хазяин настояваше да бъде компенсиран за нанесени щети, съобщава Би Би си.

Наемателят има право да уринира прав, отсече съдът в Дюселдорф. Той беше сезиран от мъж, чийто депозит за наем на жилище бил намален от собственика на дома заради петна върху пода в тоалетната.

Наемателят завел дело срещу собственика на жилището, за да възстанови изцяло депозита си на стойност 3000 евро. Собственикът искал да задържи за себе си 1900 евро, защото преценил, че мраморният под в тоалетната е повреден от капки урина.

Вземайки предвид заключенията на вещото лице, председателят на съда Щефан Ханк заяви, че пикочна киселина действително е повредила мраморния под. Въпреки това той защити правото на наемателя да уринира прав.

Според Ханк собственикът е трябвало да предупреди наемателя, че материалът, с който е изграден подът, може да бъде повреден. "Уринирането прав е често срещана практика сред мъжете", обясни магистратът. И добави, че тази практика била доминираща сред представителите на силния пол.   http://www.trud.bg
 


Сходни връзки

Германски съд постанови: Мъжете може да уринират прави | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди