изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-17 @ 02:52 EEST
Най-известните момичета от трета страница на в. "Сън"    
Любопитно Този вторник лондонският "Таймс" обяви, че таблоидът "Сън" прекратява публикуването на снимка на гола мацка на прочутата си "Трета страница". В петък пък "Сън" го опроверга, като отново пусна снимка на намигаща манекенка по монокини. И двата вестника са на една медийна група, единият издържа финансово другият ориентирайте се кой кого. Явно в Англия традициите са това, което са.

Девойките на трета страница излизат още от 1970 г. Тогава на 17 ноември се появява първата от тях, обявена като "Стефани Ран, на 20 г. от Мюнхен". В това кратко изречение има няколко грешки. Фамилията на момичето е Кан, а не Ран, тя е на 22 г., а не на 20. И не е от Мюнхен - майка е англичанка, бащата индиец и живеят в Лондон. Снимката в "Сън" обаче дава тласък (подобно на стотици други) в кариерата на модел и тя работи дълги години под името Стефани Мариан.

Феминистки стартират кампанията за премахване на голотата от "Сън" през 2012 г. Изходът, както виждаме, засега е неясен.

Линда Лусарди

Линда Лусарди  Linda LusardiВ анкета през 2005 г. читателите на в. The Sun обявяват Линда Лусарди като най-хубавото "Момиче от стр. 3" за всички времена.
Линда се снима на 18 години през 1976 г. Тя е родена в Лондон през 1958 г., а родителите са португалски емигранти. Явно южняшкият чар допада на обитателите на Острова, за да отредят първото място.
На 57 днес Линда е тв говорителка и актриса.

Саманта Фокс
Саманта Фокс  Samantha FoxПрез 1982 г. Саманта Фокс е на 16 г., когато печели 2-ро място от 20 хил. участнички в конкурс за красота, "Сън" я забелязва. На следващата година с родителско съгласие позира гола за трета страница. Подписва 4-годишен договор с вестника и става най-закачаният по стените образ на 80-те - включително и в шофьорските кабини и гаражите в България. Саманта следва стремителна кариера в музиката. Хитът Touch Me (I Want Your Body) от 1986 г. е номер 1 в 17 държави. След няколко провала в любовта с мъже през 2003 г. Сам обяви, че е лесбийка. Днес тя е на 49 г., не се интересува от мъже и живее с мениджърката си Майра Стратън.

Кейти Прайс - Джордан
Katie Price 125Кейти Прайс е родена на 22 май 1978 г. Осемнадесет години по-късно я канят във в. "Сън" и тя приема. Бюстът тогава е среден размер (снимката горе). Бързо става любимка на мъжките издания и следва бурна кариера на модел под псевдонима Джордан. Следват и няколко операции за увеличаване на размера на гърдите. Когато отива в Америка за снимки в "Плейбой", Хю Хефнър възкликва: "Е, тука има за какво да се хване човек!"


Кийли Хейзъл
Кийли Хейзъл (Keeley Hazell)Кийли напуска училище на 16 г., за да започне работа като фризьорка. Друго било писано обаче. Колежките я убеждават да изпрати снимки за "Трета страница". След колебание тя го прави и печели едногодишен договор със "Сън", 10 000 лири и бляскаво бъдеще на един от най-обичаните и миловидни модели на Острова. Днес Кийли се снима като актриса и се занимава с благотворителност.
http://www.trud.bg

 


Сходни връзки

Най-известните момичета от трета страница на в. "Сън" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди