изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 10:11 EEST
ЗАТРУДНЕНО Е РАЗКРИВАНЕТО НА СЛУЧАЯ С ПРЕБИТИТЕ СТАРЦИ В С. ДОНЧЕВО    
Ред и сигурностДоста затруднения има разследването на случая с пребитите старци от с. Дончево, които бяха открити в безпомощно състояние в дома им в края на миналата година, съобщи окръжният прокурор Пламен Николов. „Липсват мотиви на евентуален извършител. Тези хора не са имали врагове, синът им се е грижел за тях изключително добре, като грижовен син. Той също няма никакъв мотив. Те са възрастни хора, които са абсолютно беззащитни”, посочи той. И допълни, че няма нищо отнето от владението им.


Припомняме, че възрастно семейство от добричкото село Дончево бе намерено в дома им в безпомощно състояние и с рани. Жената, която е на 82 години, повикала съседи, като твърдяла, че са пребити от бой. Комшиите, влезли в дома на възрастните хора, видели 86-годишният мъж, който също имал наранявания по главата. Семейството е в добричката болница в отделението по неврохирургия.
Двамата възрастни са с изключително напреднала старческа деменция и не е възможно те да дадат обяснение какво се е случило. Скенер не е установил да имат вътрешни кръвоизливи.
 „Много сме затруднени да разберем дали те помежду си са имали някакво спречкване или има трети външен човек. Голямото затруднение идва от това, че те са възрастни хора, които не могат да дадат адекватно обяснение какво всъщност се е случило. Има затруднения, нямаме краен извод”, обясни окръжният прокурор. НДТ
 


Сходни връзки

ЗАТРУДНЕНО Е РАЗКРИВАНЕТО НА СЛУЧАЯ С ПРЕБИТИТЕ СТАРЦИ В С. ДОНЧЕВО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди