изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2023-09-22 @ 01:50 EEST
ОБЯВЕНА Е ОБЩЕСТВЕНА ПОРЪЧКА ЗА СМЕТОСЪБИРАНЕТО В ДОБРИЧ    
НовиниОбщината в Добрич обяви обществена поръчка сметосъбиране и сметоизвозване на твърди битови отпадъци от територията й. Тя включва изнасяне на съдовете до сметоизвозващия автомобил; закачване, изсипване и откачване на съдовете от автомобила; връщане на съдовете на старото място, почистване на района около съдовете при товаро разтоварните работи, почистване на площадките около контейнерите от разпилени битови отпадъци.

При извършване на дейността по събиране и извозване на БО не трябва да се допуска: разтоварване на отпадъци извън депото за отпадъци; разпиляване на отпадъци около съдовете за смет; разпиляване на отпадъци при транспортиране.
В поръчката е заложено обслужване на 1200 контейнера с обем 1,1, м3 тип “Бобър”, 950 кофи с обем 240 л, както и 150 кофи за биоразградими кухненски отпадъци. Общото количество отпадъци, които се очаква да се генерират за една година са около 32 500 тона.
Стойността на договора е 1580000 лева без ДДС.
Офертите ще бъдат отворени на 3 февруари.
Предвижда се договорът да е за период от 18 март до 31 декември тази година.
След като регионалното депо за ТБО бъде пуснато в действие разходите за транспортиране на отпадъците до Стожер ще бъдат калкулирани и тогава се предвижда да се проведе нова проедура, научи НДТ. От дружеството „А.С.А. България”, което досега извършваше тези дейности по силата на концесионен договор, заявиха, че отново ще участват в процедурата за избор на изпънител. НДТ

 


Сходни връзки

ОБЯВЕНА Е ОБЩЕСТВЕНА ПОРЪЧКА ЗА СМЕТОСЪБИРАНЕТО В ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2023 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди