изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 10:55 EEST
НОВА АНКЕТА НА НДТ И ndtnews.hopto.org: БИХТЕ ЛИ ГЛАСУВАЛИ ЗА БЪЛГАРСКА СИРИЗА    
НовиниАко в България се формира партия като гръцката СИРИЗА, бихте ли я подкрепили и гласували за нея?
В момент, когато непосилни сметки за тока всяват ужас в мнозина, останали да живеят в България, когато се шири корупция и безработица, когато престъпният свят си прави каквото иска, когато растат заплатите на депутати и чиновници, когато не те питат да се проучва ли за шистов газ и да се правят ли бази на НАТО или газопроводи, когато отново ни подготвят за повишаване на цената на тока, когато в южната ни съседка Гърция една нова партия взе властта с обещания да защитава националните интереси и подобри живота на обикновените хора, редно е за една подобна анкета.


Инфлацията на самопределящите се като български политици, които дори не знаят що е то политика, камо ли да формират и отстояват определена идея, дори не и идеология, които сучат от държавни институции и бордове и се правят на бедни в данъчните си декларации, определено подсказва, че в територията ни България има вакуум за нова лява партия /дясното пространство е претъпкано, лявото е мимикрия на преяли лелки и чичковци и техните роднини/. И тъй като гръцката СИРИЗА е нещо съвсем ново в Европейския /така наречен съюз/, в който от равните има много по-равни, нормално е да попитаме вас, които сте в свободното /засега/ интернет пространство, има ли място една подобна партия в многовековната ни държава, която просто сега е в агония, бихте ли я подкрепили и бихте ли гласували за нея, разбира се, ако в редиците й няма издънки от 25-годишната мафия на прехода.
Анкетата е на челната страница на сайта. Можете да гласувате и да я коментирате свободно в сайта и в групите към него във фейсбук - "Нова добруджанска трибуна" и "Добруджанци".

Бихте могли да прочетете и една статия на големия български поет и мислител Гео Милев, писана преди повече от 90 години в списание "Везни".

КАКВО НАПИСА ГЕО МИЛЕВ ПРЕДИ 90 ГОДИНИ: "Българският народ днес"

 


Сходни връзки

НОВА АНКЕТА НА НДТ И ndtnews.hopto.org: БИХТЕ ЛИ ГЛАСУВАЛИ ЗА БЪЛГАРСКА СИРИЗА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди