изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 01:20 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ    
Ред и сигурностБЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ


На 26 януари, около 05:00 при обход на автопатрул на РУМВР Балчик е установено, че в гр. Балчик, по ул. „Варненска”, е взломен уличен кафе автомат, собственост на 39-годишен жител на гр. Балчик. Установено е, че за времето от 20:30 часа на 25 януари до 05:00 часа на 26 януари, неизвестен извършител чрез взломяване на секретна ключалка, е извършил кражба на монетник, метална касетка за съхранение и монети на обща стойност около 50 лева. По случая е образувано досъдебно производство.

 

През изминалото денонощие са регистрирани 5  ПТП, от които 2 ПТП с ранени граждани:

 

На 26 януари, около 12:57 часа, в РУМВР 01 Добрич е получено съобщение за настъпило ПТП на околовръстен път в гр. Добрич, на около 50 метра след кръстовището за кв. „Рилци”. Установено е, че лек автомобил „Опел Астра” с варненска регистрация, управляван от 58-годишен водач, поради движение с несъобразена с пътните условия скорост, напуска пътното платно и се блъска в крайпътно дърво. В резултат на настъпилото ПТП е пострадала съпругата му Д.В. (60 г.), която е отведена в ЦСМП Добрич, където след обстоен преглед е освободена за домашно лечение с фрактура на ляв палец. Водачът е изпробван за употреба на алкохол, като цифровата индикация е с отрицателен резултат.

 

На 26 януари, около 09:40 часа, в РУМВР Балчик е получено съобщение за настъпило ПТП. Установено е, че лек автомобил „БМВ 320” с пернишка регистрация, управляван от 26-годишен водач от гр. Балчик, поради движение с несъобразена с пътните условия скорост, се блъска в лек автомобил „СЕАТ Кордоба” с добричка регистрация, който вследствие на удара излиза извън пътното платно и последователно се удря в дърво и каменна ограда на частен дом по ул. „Варненска” в гр. Балчик. Лекият автомобил „БМВ 320” в резултат на удара се блъска след това и в паркиран автомобил „Хонда Акорд” по същата улица, който от своя страна се удря последователно в дърво и в каменна ограда. Вследствие на ПТП са нанесени значителни материални щети и по трите МПС и е пострадала возещата се в лекия автомобил „СЕАТ Кордоба” 27-годишна жителка на с. Оброчище, която е отведена в ЦСМП Балчик и след обстоен преглед е освободена за домашно лечение с натъртвания в областта на десния крак. Двамата водачи са изпробвани за употреба на алкохол, като цифровата индикация е отчела отрицателен резултат.

 

На територията на ОД на МВР е регистриран един пожар без материални загуби.

           

 27.01.2014 г.                                                  ОД НА МВР ДОБРИЧ

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди