изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 14:20 EEST
СЛУЖИТЕЛ НА ФИРМА В ПЛОВДИВ Е НАМЕРЕН ЗАСТРЕЛЯН    
Ред и сигурностПолицията разследва смъртта на служител на фирма в Пловдив, за която БЛИЦ съобщи преди всички по-рано днес. Трупът е бил открит в кооперация, близо до банкови офиси в центъра на града. Репортер на БЛИЦ засне мястото, където в момента тече оглед.

По първоначални данни мъжът се е прострелял сам. Все още се уточнява дали това е станало днес или преди дни. Трупът е намерен около 11 часа днес от друг служител на фирмата.

Първо в БЛИЦ: Служител на фирма намерен застрелян в офиса

Мъж на средна възраст е открит мъртъв в офиса си в Пловдив. Не се знае откога трупът стои в офиса, може да е отпреди дни или от вчера или днес, коментираха за БЛИЦ разследващи. Днес човекът е открит от служител на фирмата около 11 часа. По първоначални данни се касае за самоубийство и няма чужда намеса. По наша информация човекът се е застрелял с огнестрелно оръжие.

Уточнява се с какво точно и дали е било законно притежавано. В момента тече оглед на офиса и се разпитват свидетели.  http://www.blitz.bg

 


Сходни връзки

СЛУЖИТЕЛ НА ФИРМА В ПЛОВДИВ Е НАМЕРЕН ЗАСТРЕЛЯН | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.15 секунди