изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 06:22 EEST
Арестуваният шеф на митница назначил 20 души на работа преди дни    
Ред и сигурностШефът на митницата в Свиленград Тодор Караиванов, който бе арестуван късно снощи от ДАНС, само преди дни е назначил 20 души на работа.

За вакантните места са се явили 240 кандидати. Очаква се сега, след ареста на Тодор Караиванов, конкурсът да бъде анулиран, а назначенията да бъдат обявени за невалидни.

Неотдавна Караиванов бе награден от директора на Агенция "Митници" Ваньо Танов за добра служба по случай Международния ден на митниците. 

Караиванов управлява за втори път свиленградската митница. Той бе възстановен на поста шеф на митниците по метода на вътрешния подбор-без конкурс, припомня "Хасково.нет". След като бе уволнен, той бе командирован в София, пак в системата на митниците. В края на август началото на септември, бе командирован от столицата за шеф на Свиленградската митница и през октомври се яви на финалния кръг от конкурса за шеф. Обаче защитата на концепцията не се състоя, понеже един от комисията бил болен. През ноември м.г. е назначен със заповед за и.д. шеф на Митница Свиленград. И още тогава организира показна акция пред медиите за унищожаване на стоки ментета, заловени на граничния пункт на поверената му митница.

Това е вторият знаков арест на шеф на митница Свиленград през последната година. През май 2014-та по обвинение за притежание и контрабанда на амфетамини бе закопчан зам.-шефът на Митница Свиленград Георги Костадинов. В служебния му Форд Фокус бяха открити близо килограм амфетамини. Впоследствие обаче всички обвинения бяха свалени, а отскоро Костадинов се върна на работа акто нач.отдел „митническо оформяне” към митница Свиленград. http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Арестуваният шеф на митница назначил 20 души на работа преди дни | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди