изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 02:32 EEST
БРИТАНЕЦ НАПРАВИ ТРЕТО ДАРЕНИЕ НА ПОМОЩНОТО УЧИЛИЩЕ В КАВАРНА; В БАЛЧИК ЩЕ ИЗГРАЖДАТ ДОМ ЗА ОТДИХ НА ТВОРЦИ    
НовиниЗа трети пореден път приятелят на община Каварна и собственик на терен с площ от 31 дка в землището на село Топола Хауърд Робинсън направи дарение на Помощното училище в Каварна.

Това съобщи пресаташето на морското кметство. Оттам уточниха, че общата стойност на дарението е 3 300 лева, като включва 150 зимни якета, 150 чифта маратонки и 100 шапки. В общината са получили още едно дарение - 4 компютъра, които ще бъдат разпределени в различни отдели в общината.

 

+++++++++++

Конкурсът за изграждане на Дом за отдих на творци в Балчик е спечелен от издателство "Захарий Стоянов" - София, съобщи вчера кметът на Белия град Красимир Михайлов. Вече е сключен договор с издателството. Предстои възлагане на проектирането на сградата. По думите на директора на "З. Стоянов" Иван Гранитски, през септември т.г., когато ще бъдат Четвъртите национални празници "Албена", се предвижда домът да бъде открит.

НДТ - 31 януари 2005 г.

 


Сходни връзки

БРИТАНЕЦ НАПРАВИ ТРЕТО ДАРЕНИЕ НА ПОМОЩНОТО УЧИЛИЩЕ В КАВАРНА; В БАЛЧИК ЩЕ ИЗГРАЖДАТ ДОМ ЗА ОТДИХ НА ТВОРЦИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди