изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 07:56 EEST
Силвестър Силвестров: Синът ни прие много тежко развода ни с Мария, наложи се да ходи на психолог    
Интервюта Парцалев е спал в леглото ми, а Григор Вачков ни идваше на гости

Силвестър Силвестров е актьор, музикант, сценарист, текстописец, автор на реклами. В звезда го превърна групата „Братя Мангасарян”, в която участваше заедно с Александър Сано и Владислав Петров. Там той беше Зюмбюл, а песните им "Бай Мангау", "Теро Реро" и "Млад, силен, красив", и до днес са тотални хитове. Бил е водещ на скритата камера „Нищо лично” по bTV. Доскоро беше женен за култовата актриса и тв водеща Мария Силвестър, с която имат син.

След развода си двамата останаха разочаровани от медийните интерпретации и предпочетоха да не споделят истината за взаимоотношенията си. В изключително откровен разговор за първи път Силвестър споделя факти за историята такава, каквато е била в действителност.

- Силвестър, има ли момент на разочарование у вас по отношение на работата ви през годините в телевизията? Например, след като ви свалиха като водещи с Милица Гладнишка от „Господари на ефира”? Защо ви смениха, не стана ясно...
- Специално в „Господари на ефира” сякаш има една традиция – когато влязат нови водещи, те да бъдат

оплювани

а когато излизат – хората да бъдат разочаровани от това, че те вече не са там. С Милица просто минахме по тази схема – на водещи – като всички останали. Просто там се сменят двойките постоянно, не знам какъв е принципът. Както решат продуцентите, така ще постъпят.

- Казвате, че са се изписали доста глупости за отношенията и раздялата ви с Мария Силвестър. А какви са те към днешна дата? Веднъж прочетох: „Ние не сме разделени, защото се мразим...”.
- Това е така, да. С нея всъщност никога не сме били в лоши взаимоотношения. С нея няма за какво да сме в лоши отношения, имаме прекрасно детенце, което гледаме заедно. Всеки ден се виждаме.

- И преди е имало раздяла помежду ви, тази не ви е първата, макар и този път да се стигна до развод, но има ли шанс някога отново да се съберете?
- Така е, не ни е първата, но очевидно има някои неща, които не могат да бъдат променени. И остават така. Единственото негативно в цялата ситуация се оказа детето ни.

- Как приема Давид раздялата ви с Мария?
- Много тежко. Борехме се да го приеме по най-естествения начин и като че ли успяваме. Той просто отказваше да приеме, че се разделяме. Представям си какво е това за едно детенце –

абсолютен шок!

Но майка му и баща му така се чувстват по-добре, и имат възможност да правят нещата, които са ценни за тяхното развитие.

- На каква възраст беше Давид, когато му съобщихте за решението си да се разведете?
- Беше на 7 годинки, ненавършени. Първо с Мария седнахме и заедно поговорихме с него, после отделно с нея, и отделно с мен е имал разговори. Но в крайна сметка се наложи Давид да посещава психолог, тъй като искахме да премине по възможно най-безболезнения начин през тази ситуация. Но и истината е, че той ходи на психолог не само заради този момент, а просто защото искаме по-леко като цяло да минава процесите.

- А къде е сега той – при вас или при Мария?
- Той един ден е при мен, един при нея, понякога и по два дни.

- Преди години, когато се разделихте за първи път с Мария, бяхте споделили публично, че не можете да си представите живота без нея, а тя бе отвърнала, че вие сте човекът. Сега тези думи как ви звучат?
- Ами... не знам. Истината е, че с нея наистина опитахме да бъдем заедно. Факт е, опитахме да намерим някакъв общ път, но това

не се получи!

Много бързо стана ясно даже, че няма как да станат нещата. И тук изобщо не става дума за намесата на трети човек в ситуацията, както много пъти съм чел и още се пише. Когато между двама души има добра комуникация и двамата виждат нещата по един и същи начин, и трети, и пети човек, и колкото да се появят, те просто идват, и изчезват. Но ако вижданията за света са коренно различни, по никакъв начин няма как да има каквато и да е било комуникация. Тя просто куца и двамата започвате да не говорите на един и същи език.

- Остана обаче едно такова съмнение, че Мария се чувства обидена от онзи период, в който вие имахте връзка с Ангелина...
- Няма как да е останала обидена. А и аз не съм напуснал Мария заради Ангелина. Ние се разделихме съвсем официално, след което всеки може да експериментира и да прави, каквото си поиска.

- В периода, в който бяхте с Ангелина обаче, нейният бивш съпруг – победителят в „Биг брадър 4” Жоро Алурков написа във фейсбука си: „Силвър Юда прибра десет сребърника в пазвата си, но кой какво е купил, тепърва ще се разбере”. Какво означава това по-конкретно?
- Аз това не го разбрах тогава, в интерес на истината. Но Жоро Алурков е един изключително интересен човек. И много се радвам, че има такива хора като него. Мога да кажа, че изключително много си приличаме с него – по виждания за живота и споделяне на еднакви мисли. Дори му бях писал съобщение, че трябва

да дойде да си прибере жената

- Сериозно?! И той върна ли съобщение?
- Не, не ми върна. Но в тяхната ситуация тогава, аз видях нашата с Мария, и изведнъж Жоро ми стана много симпатичен човек. Просто не намерих сили да седна и да му обясня, но съм сигурен, че той много по-добре от мен знае какво се случа. Виждахме се няколко пъти, много градивен човек е.

- Има нещо, което разбрах случайно, но ми направи голямо впечатление – че преди години сте си правили хороскоп, в който е бил посочен с точност месецът на раздялата ви с Мария! Истина ли е това?
- Абсолютно вярно е, да. Година и половина преди раздялата ни с Мария, ми направиха този хороскоп. Дори човекът, който ми го направи, се случи така, че няколко дни преди с Мария да се разделим бяхме на вечеря с него. И той ми казва: „Какво става с Мария, вие още ли сте заедно?”, а аз казвам „Още, защо?!”, и той отвръща „Ами... още малко ще продължи”. Беше изключително точен в това, което видя. После ми беше казал, че ще се съберем и пак ще се разделим, дори ми каза и някои други неща, които се случиха точно така. Много ме учуди всичко това, но е факт.

- Днес има ли човек до вас?
- Да, има. Имам приятелка, която, слава Богу, не е публична фигура. Не жонглира със своето его.

- Освен развода с Мария, кои са били преломните моменти в живота ви досега?
- За мен друг труден период в живота ми досега, освен развода, беше и когато загубих баща си. Бях и на съвсем друга възраст, на около 25-26 години. Той играеше закриляща роля.

- Откъде идват тези ваши интересни имена – името на баща ви е Джон, вашето – Силвестър?
- Католически са имената. В България има места –където има католически общности. Та, неговото семейство е от католическо село. Аз съм кръстен на дядо си. Дори ще ви кажа нещо, което не съм споделял досега. Селото на дядо ми - Трънчовица, всъщност е селото, от което е и Григор Вачков. аже си спомням още като дете, че Григор Вачков е идвал в нашата къща. Бил съм много малък, но имам ясен спомен.

Той идваше в селото и водеше всички деца на кино, плащаше билетите на всички. Всяка година тогава идваше и Парцалев, Бог да го прости, всички тези колоритни актьори. И тези актьори спяха в къщите по селата. Дори Парцалев е спал в нашата къща, в леглото, в което съм спал аз... А като дете аз много исках да стана актьор и си спомням, когато отидох на село и баба ми ми каза, че Парцалев е спал в моята стая, и аз седях и гледах дълго леглото, и си мислех: еее, тук е спал един от най-големите актьори! Голяма емоция!

Едно интервю на Анелия ПОПОВА

http://www.blitz.bg

 


Сходни връзки

Силвестър Силвестров: Синът ни прие много тежко развода ни с Мария, наложи се да ходи на психолог | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди