изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 16:40 EEST
ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ И ДИРЕКТОРЪТ НА БЧК ЩЕ ПОСЕТЯТ БЕДСТВАЩИТЕ    
ЗдравеПредседателят на Националния съвет на БЧК Христо Григоров и генералният директор доц. Красимир Гигов днес ще посетят Добричка област. Това съобщи за НДТ директорът на Областния съвет на БЧК д-р Артюн Еринозов. Григоров и Гигов ще посетят селата в община Добричка, където са настанени евакуирани заради язовир Одринци хора. Целта е да се запознаят на място с конкретната ситуация и с необходимостта от оказване на помощ.

Във връзка с бедствената обстановка в последните дни БЧК вече започна предоставянето на материали от първа необходимост на пострадалите, съобщи в сайта си организацията. В Добричка област по искане на община Добричка са осигурени материали за 200 души - легла, чаршафи, одеяла, възглавници и вода.

В изпълнение на задълженията си според Националния план за действия при бедствия, екипите на БЧК в цялата страна са в готовност за действие при необходимост. Поддържа се и постоянен контакт с партньорите от ПБЗН-МВР, с областните управители и кметовете на общини в застрашените от наводнение региони.

Благотворителната кампания на БЧК за набиране на средства за пострадали от наводненията продължава. Дарения можете да направите на банковата сметка, обявена на интернет страницата на БЧК, или чрез SMS на кратък номер 1466 за всички мобилни оператори. НДТ

 


Сходни връзки

ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ И ДИРЕКТОРЪТ НА БЧК ЩЕ ПОСЕТЯТ БЕДСТВАЩИТЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди