изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 00:45 EET
Мъж закла приятелката си    
НовиниСлед това Мариян се наръгал с нож, като видял, че опитът е неуспешен, пробвал да се беси и с връзките на обувките си

Жестоко убийство потресе смолянското село Виево тази вечер. 50-годишният Мариян уби по жесток начин приятелката си – 45-годишната Соня Димитрова. Той я наръгал няколко пъти с нож. Когато видял, че е мъртва, Мариян тръгнал да бяга, съобщава TrafficNews.bg. Малко по-късно решил да сложи край на живота си, като използва оръжието на убийството, но опитът му бил неуспешен. След това пробвал да се обеси с връзките на обувките си, но и това не сработило. Междувременно полицаите успели да го задържат.

Село Виево е шокирано от жестокото убийство. Хората там разказват, че между двамата често имало скандали.

„Редовно се караха, миналата година Мариян я наръга с нож отново, тя беше с опасност за живота, но по-късно се оправи. Сега обаче стана най-лошото”, разказа съседка на убитата.

Най-вероятно в момента на убийството, мъжът е бил пиян. Районът около къщата е отцепен, а полицията разследва инцидента.
http://www.blitz.bg

 


Сходни връзки

Мъж закла приятелката си | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди