изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 17:53 EEST
Изверг метна бременната си приятелка от десетия етаж    
НовиниМалко преди да полети, очевидци я чули да крещи: Чакам детето ти

Жесток скандал в чешкия град Карвина завърши със смъртта на млада жена и още нероденото й момченце. 24-годишната Романа се скарала с приятеля си Мартин. Вбесен, той я хванал и провесил през балкона от десетия етаж. Свидетели разказват как отчаяната бременна жена се държала за ръката му, но накрая се пуснала и полетяла надолу, съобщава чешката Nova.tv.Малко преди да падне, Романа изкрещяла: „Чакам твоето дете!” Приятелят й обаче не се трогнал.

Скандалът започнал по време на купон. „Те празнуваха рожден ден на един от приятелите на Романа. Мартин започна да ревнува и се скара с нея. Накрая я хвърли от балкона”, разказва една от най-близките приятелки на бременната жена.

Всичко се разиграло за секунди. Хората, присъствали на скандала, видели как Мартин я провесва през балкона. Романа започнала да плаче и да моли да я вдигне, но той не се трогнал. Вместо това я разлюлял и пуснал да пада.

Младата жена починала минути, след като била хвърлена.

Близки на Романа разказват, че тя не е имала особено щастлив живот. През 2010 г. опитала да се самоубие с ток. Вместо да умре, получила изгаряния по цялото тяло и се наложило да ампутират лявата й ръка. Когато се запознала с Мартин, вярвала, че най-накрая може да бъде щастлива и да има истинско семейство.

В началото той се държал добре, но постепенно започнали скандалите. Когато го изхвърлили от работа, Мартин започнал да пие и да става агресивен. Родителите и близките на Романа я молели да го напусне, но тя твърдяла, че щом се роди бебето, той ще се промени.
http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Изверг метна бременната си приятелка от десетия етаж | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди