изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 06:11 EEST
ЗАБРАНЕНО ЗА ДЪРЖАВНИ И ОБЩИНСКИ ЧИНОВНИЦИ: Любовен хороскоп за 9 – 15 февруари 2015    
Хороскоп ЗАБРАНЕНО ЗА ДЪРЖАВНИ И ОБЩИНСКИ ЧИНОВНИЦИ... В РАБОТНО ВРЕМЕ: Любовен хороскоп за 9 – 15 февруари 2015
През тази седмица движението на Меркурий ще окаже влияние върху всички зодиакални знаци. Няма да липсва романтика, но не са изключени и разочарования. Вижте повече в следващите редове.





Овен

Овните ще подобрят значително социалния си живот, което ще повлияе пряко на любовта и отношенията с приятелите. Меркурий навлиза в 11-ия дом на групите и приятелството. Седмицата е добра за изясняване на всякакви недоразумения в любовен план. Също така, тези от вас, които търсят своята половинка, ще имат много по-големи шансове да създадат нови контакти.

Телец

Тази седмица определено няма да е най-любовната ви. Вниманието ви е насочено към професионалния живот и това, което се случва с кариерата ви оказва влияние на желанието ви за любов, което е съвсем нормално.

Не бива да се притеснявате, защото крайният резултат ще е положителен. Възможно е някои от вас да изпитват чувства към своя пряк началник или колега и тази седмица да се решат да разкрият своите интереси.

Близнаци

В сряда Меркурий ще промени позицията си и ще усетите положителна промяна. Възможно е през януари вие и любимият човек да сте имали известни разногласия. Сега ще намерите начин да изгладите недоразуменията и отново да въведете романтиката във вашия живот.

Рак

За голяма част от обвързаните Раци през последните седмици, може би месеци, е имало голямо объркване или несъгласие, свързано с финанси. Възможно е да се касае за плащане на дългове или инвестиция на средства. Тази седмица ще имате възможността да обсъдите тези въпроси. Обмислете добре решенията си.

Лъв

Ако вие и вашият партньор през последните седмици сте изпитвали затруднения в комуникацията помежду ви, знайте че за това е виновен ретроградния Меркурий. За да преминете максимално безопасно през този период, прегрупирайте своите приоритети и се опитайте разговорите помежду ви да бъдат по-продуктивни. Приложете това, което сте научили до момента от живота и не забравяйте в края на седмицата да обърнете повече внимание на романтиката.

Дева

И при Девите позицията на Меркурий ще окаже влияние. Обвързаните ще усетят положителна промяна във връзката с партньора и с наближаването на Свети Валентин ще стават все по-романтични. Не споделяйте с колеги нищо за вашия любовен живот, защото ще станете обект на клюки.

Везни

В любовния живот на Везните е възможно да настъпи обрат. Или не получавате това, от което се нуждаете в любовта, или сте с човек, с когото не желаете да бъдете. Добрата комуникация е от значение, за да вземете някои решения, свързани с любовния ви живот. Не прибързвайте.

Скорпион

За Скорпионите романтиката ще бъде приоритет тази седмица и не само защото наближава празникът на влюбените, а заради позицията на Венера, която ще е твърде благосклонна към вас до сряда.

Което не означава, че след това няма да има раздвижване в любовта, но може би за необвързаните няма да бъде толкова лесно да открият нова любов. Ако се намирате във връзка, не забравяйте да отделяте повече време за любимия човек, защото звездите показват, че скоро служебните задължения ще отвлекат вниманието ви от романтиката.

Стрелец

Не се притеснявайте, ако през тази седмица няма някакво раздвижване в сектора на любовта. Ще отделите повече внимание на въпроси свързани със семейството, дома, комуникациите. През следващата седмица романтичният ви потенциал ще достигне връхната си точка и така ще се задържи до края на март. Това важи и за необвързаните Стрелци.

Козирог

През тази седмица обсъждането на финансови въпроси с любимия човек ще бъде приоритет. Хармонията в отношенията ще ви предразположи да споделите вашите планове, да бъдете честни, без да изпитвате притеснения. Не забравяйте за Свети Валентин и романтиката на този хубав празник.

Водолей

Меркурий ще се обърне пряко в знака на Водолей тази сряда, след като е бил ретрограден от 21-ви януари. Това ще бъде във ваша полза и вие ще можете да се борите за желанията си или просто ще бъдете изслушани по начин, по който искате.

Тази промяна ще ви покаже, че може да общувате и по по-добър начин. Отношенията с партньора ще станат по-близки и романтични, а ключът към всичко това е добрата комуникация.

Риби

Тази ще бъде последната пълна седмица, в която Венера ще бъде във вашия знак. Не губете нито миг! Венера управлява любовта, красотата, хармонията и парите, така че, когато тя е във вашия знак, може да получите допълнителна подкрепа във всички аспекти.

http://www.az-jenata.bg

Годината на Козата /Овцата/ започва на 19 февруари 2015 г. и ще продължи до 7 февруари 2016.

 


Сходни връзки

ЗАБРАНЕНО ЗА ДЪРЖАВНИ И ОБЩИНСКИ ЧИНОВНИЦИ: Любовен хороскоп за 9 – 15 февруари 2015 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди