изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 15:53 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ    
Ред и сигурностБЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ


На 8 февруари, около 09:40 часа, в РУМВР Каварна е получено съобщение за извършена кражба от частен дом в с. Хаджи Димитър, общ. Каварна. Установено е, че неизвестен извършител чрез изкъртване на метална решетка на прозорец, е проникнал в къщата. По данни на тъжителката Р.И. (71 г.) е извършена кражба на преносим компютър. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУМВР Каварна.

 

На 8 февруари, около 13:30 часа, в РУМВР Шабла е получено съобщение от служител на „ЕНЕРГО ПРО”АД за извършен кражба на меден проводник в с. Тюленово, общ. Шабла. Установено е, че за времето от 01.01.2015 г. до 08.02.2015 г., неизвестен извършител чрез срязване с техническо средство е отнел 160 метра меден проводник от две междустълбия по улица в селото. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУМВР 02 Добрич.

 

През почивните дни са регистрирани 4 ПТП, от които 2 ПТП с ранени граждани.

 

На 07 февруари, около 14:40 часа, в РУМВР Балчик е получено съобщение за настъпило ПТП по пътя гр. Добрич – гр. Балчик, на около 1 километър след с. Соколово. Установено е, че лек автомобил „Хонда Сивик” с добричка регистрация, поради движение с несъобразена скорост с пътните условия - заснежен участък от пътя, напуска платното за движение и се удря в крайпътно дърво. Вследствие на ПТП е пострадал водачът на автомобила С.Щ. (20 г.), който след преглед в МБАЛ – гр. Добрич е настанен в ортопедично отделение с фрактура на лява ръка, без опасност за живота.

 

На 08 февруари, около 15:30 часа, в РУМВР 02 Добрич е получено съобщение за настъпило ПТП по пътя с. Бенковски – с. Карапелит, на около 100 метра след разклона за с. Енево. Установено е, че товарен автомобил „Дачия Логан” с добричка регистрация, поради движение с несъобразена скорост  с пътните условия -  мокра, частично заледена пътна настилка, напуска платното за движение и се удря в крайпътно дърво. Вследствие на ПТП са нанесени значителни материални щети на МПС. Пострадал е водачът на автомобила О.Ш. (37 г.), който след преглед в МБАЛ – гр. Добрич е настанен в неврохирургично  отделение с контузия на гърдите и главата, без опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУМВР 02 Добрич.

 

На 08 февруари, около 18.08 часа, в РУМВР 01 Добрич е получено съобщение за преобърнат автомобил в канавка по околовръстен път преди разклона за с. Дончево. Установено е, че лек автомобил „Рено Клио”, управляван от 60-годишната Р.Д., поради движение с несъобразена с пътните условия скорост, се удря в пътен знак и се преобръща. При последвалата проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 1,54 промила в издишания от водачката въздух. Лицето е задържано с полицейска мярка за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо производство.

На територията на ОД на МВР са регистрирани два пожара  без материални загуби.

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.39 секунди