изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 02:17 EEST
БАЩА И 13-ГОДИШНОТО МУ МОМЧЕ ЗАГИНАХА ПРИ ТЕЖКА КАТАСТРОФА    
Новини42-годишният Ради Ангелов и 13-годишният му син Росен от добричкото село Ловчанци загинаха при тежка катастрофа. Третият пътник в автомобила - зет на Ради, съпруг на голямата му дъщеря, е настанен в Многопрофилната болница за активно лечение в Добрич.

Пътно-транспортното произшествие станало около 1 часа след полунощ в събота по пътя Добрич-Силистра, в района на село Карапелит, съобщи началникът на сектор "Пътна полиция" при Областната дирекция на МВР Жулиян Минев.
Тримата пътували в кола, управлявана от Ради, в посока Добрич.  На около километър след село Карапелит, най-вероятно поради несъобразена с пътните условия скорост, автомобилът се отклонил вдясно и първо се е ударил във водосток, а след това последователно в няколко дървета. Ради и Росен Ангелови бяха погребани вчера в 13 часа в родното село Ловчанци. Целият клас на момчето дойде да го изпрати в последния му път. "Голяма трагедия", коментираха пред НДТ хора от селото. Те разказаха, че тримата били в село Фелдфебел Дянково, откъдето е зетят на Ради. Около полунощ тръгнали да се прибират в Ловчанци.
Пострадалият е с множество наранявания. Първоначално е настанен в Отделението по реанимация, а вчера, по данни на близките му, преместен в Неврология.
Ради Ангелов и съпругата му от лятото работили в Полша. Имали три деца - Росен и две момичета - по-голямо и по-малко от него. Докато били в чужбина за децата се грижили бабите и дядовците. Родителите се прибрали в България заради новогодишните празници. Смятали скоро отново да заминават за Полша. НДТ


 


Сходни връзки

БАЩА И 13-ГОДИШНОТО МУ МОМЧЕ ЗАГИНАХА ПРИ ТЕЖКА КАТАСТРОФА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди