изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 17:36 EEST
НЕ ИСКАМ ТАКАВА ДЕМОКРАЦИЯ!: МАЙКА ИЗПУСНА ЗА МИГ ОТ ПОГЛЕД ДЕТЕТО СИ В МОЛА! ИЗВЕРГ ГО ВКАРА В ТОАЛЕТНАТА И…ТОВА Е УЖАСНО!    
Общество Имате ли деца, господа ПРАВОзащитници и ПРАВОраздаватели… и как ще реагирате, ако осъждан УСЛОВНО педофил ги кара да му пипат члена – пита българска майка, чрез „Флагман“.


„Осъдиха условно педофил, опипвал малолетни”, „Треньор-педофил се измъкна с условна присъда”, „Зa втopи път зaдъpжaхa ycлoвнo ocъждaн пeдoфил”, „Родители бесни от условна присъда за педофил”. Това са заглавията само на няколко новини от последните месеци, зад които стоят огромни трагедии и разбити човешки съдби. Припомням ги, защото Флагман.Бг получи по електронната поща покъртително писмо от една майка, чието малко момченце е било на косъм да стане поредната жертва на пуснат условно изверг, който необезпокояван се разхожда там, където има най-много малки деца и търси следваща мишена, за да утоли извратените си фантазии.
Благодаря на Бога, че детето ми не стана жертва на поредния осъден условно изверг в България – така завършва писмото си до Флагман.Бг една българска майка, за миг изпуснала детето си от поглед, докато е в мола със своя приятелка. Ако обаче спасителят бе закъснял няколко минутки, краят едва ли щеше да е толкова ведър.
Публикуваме целия разказ на младата майка, като сме премахнали имената по нейно настояване.„Изведох малкото си момченце в събота в мола и понеже живея в района, обикновено там все се засичам с разни познати. Седнахме с една от тях да пием кафе на втория етаж. И понеже малкият е палав, взех му сок, но го изпи бързо и искаше да играе – разреших му и го наблюдавах. Моята приятелка започна да ми показва разни снимки и какво се отнесох… изведнъж осъзнах, че детето го няма.
По това време млад мъж го намерил в тоалетните, заключен с един изрод в кабинката. Човекът чул шум и хлипане и решил, че нещо не е наред. Потропал първо, но онзи му казал, че е със сина си и всичко е наред. Детето ми обаче в целия си шок извикало, че не познава този чичко.

Младият мъж разбил кабинката и видял, че изродът си е извадил чл…. 

Педофилът го ударил и тръгнал да бяга.

Спасителят на детенцето ми хукнал след него – настигнал го до мивките, съборил го на земята и двамата започнали да се бият. Чува ги една жена, излизаща от дамската тоалетна, и вика охраната.
Оказа се, че детето ми е било в капана на педофил, който два пъти е осъждан условно за блудство и днес отново се разхожда необезпокояван по местата, където има най-много малки деца… Детето разказа, че много се уплашило, защото чичкото си извадил п..ката и искал то да я пипне.
Благодаря на Бога, че момченцето ми не стана жертва на поредния осъден условно изверг в България, а се размина само с уплаха. Искам обаче да питам българските съдии и прокурори: „Имате ли деца, господа ПРАВОзащитници и ПРАВОраздаватели? И как бихте реагирали, ако осъждан УСЛОВНО педофил ги заключи в тоалетната и ги кара да му пипат члена?”
Разтърсващият разказ на една българска майка няма нужда от коментар, едва ли някой е изненадан. Предстои дело, което жената вече е завела срещу изрода-рецидивист, опитал да насили сексуално детето й. Дано краят пак не е в условно наклонение…
Една българска майка очаква правосъдие родината си, в България… Държавата, в която мандат след мандат едни и същи хора повтарят като навити на пружина: „Има нужда от реформи в правосъдната система!”, изреждат куп приоритети в напудрени програми и платформи, заявяват политическа воля за промяна… Ама на хартия и пак в условно наклонение…
В България – не майка, а мащеха за своите деца. Уж им предлага бъдеще, но условно. Предлага им грижа… но условна. Държавата, в която почти всеки млад човек мечтае за билет до Чикаго… без назад. http://bgvest.eu

 


Сходни връзки

НЕ ИСКАМ ТАКАВА ДЕМОКРАЦИЯ!: МАЙКА ИЗПУСНА ЗА МИГ ОТ ПОГЛЕД ДЕТЕТО СИ В МОЛА! ИЗВЕРГ ГО ВКАРА В ТОАЛЕТНАТА И…ТОВА Е УЖАСНО! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди