изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 10:04 EEST
Бунтовници искат Мис Вселена за посредник    
Любопитно Колумбийската бунтовническа групировка ФАРК покани победителката в конкурса Мис Вселена Паулина Вега да им помогне във воденето на преговори с колумбийското правителство, предаде Би Би Си.

В свое послание, огласено в интернет, бунтовници припомнят, че красавицата сама намекнала по време на конкурса за мечтата си в Колумбия да настъпи мир. Бунтовниците не влизат в подробности как Паулина Вега би могла да бъде полезна в техните преговори с правителството, които продължават вече две години. Досега двете страни успяха да се разберат по едва няколко пункта, поради което преговорите в кубинската столица Хавана са далече от приключване.

Паулина Вега все още не е отговорила на поканата. В няколко интервюта 22-годишната хубавица спомена за страстното си желание да види мир в родната си Колумбия. В изявлението си бунтовниците от ФАРК приветстват готовността на красавицата да дойде в Хавана: "Каним ви да осъществите посещението си, за да ви разкажем за хода на мирните преговори".

Групировката ФАРК води битка срещу колумбийската власт от 1964 г. За това време в резултат на гражданската война в колумбия са загинали около 220 000 души, по-голямата част от които са цивилни граждани. /  bgnes.com

Двадесетгодишната Паулина Вега стана новата "Мис Вселена"

 


Сходни връзки

Бунтовници искат Мис Вселена за посредник | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди