изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 07:41 EEST
Богати чичковци плащат по 9000 евро за наши студентки    
НовиниБългарките търсят спонсори, на които се отблагодаряват в натура, назависимо от стряскащата разлика в годините

Студентки от България въртят заможни чичковци за пари в интернет. Така наречените захарчета под наем предлагат компания в замяна на финансиране от богаташи.

Проверка на ФОРУМНЮЗ показа, че стотици момичета прибягват до услугите на онлайн срещите с облаги, тъй като могат да им докарат колосални суми. Те достигат до 9 хиляди евро на седмица, ако си достатъчно активен и успешен, разкриват амбициозни девойки.

Според основателя на американския сайт Сийкинг арейнджмънт Брандън Уейд над 1,4 милиона профила на платформата от общо 4 милиона са собственост на студентки. Уейд посочва, че всеки четвърти студент изпитва затруднения да си намери работа. Кризата е още по-драстична у нас, където начинът да спечелиш бързи пари и да се махнеш от страната добива все по-голяма популярност.

Справка, изготвена за ФОРУМНЮЗ показва, че има над 160 момичета, регистрирани в сайта Сийкинг арейнджмънт и то само базираните в България. Числата растат лавинообразно, ако се брои членската маса и от нашенки, които вечe учат в чужбина.

В името на науката всички те се прежалват за запознанствата с възрастни мъже с надеждата, че ще си намерят богат ухажор – така наречените Sugar Daddy. Заработването в натура плаща наема в големия град, таксите и разноските по по-добрия начин на живот на нашенките. Има и надежда за емигриране при татенцето, което прави родните момичета доста по-отзивчиви от останалите.

Струваш милиони

Всяко захарче (Sugar Baby) описва какво предлага и при какви условия, ако те съвпаднат с тези на заможните спонсори, всичко тръгва по реда си. Излизане по заведение, срещи в хотели, пътувания през уикенда и всичко това с чужденци с хора, които могат да й бъдат дядовци.

захарчетаВ профилите си момичета описват ръст, тип тяло, цвят на очите и косата, семейно положение, какво искат и какво търсят, дали са пушачи и колко пият. В замяна получават предложения от базата данни с богатите татенца, които отговарят на критериите им.

Те пък вървят с цената си – показва се годишният им доход и понякога дори сумата, която се готови да отделят за компанията на момичетата. Стряскащи цифри и шокиращо откровени са профилите на чичковците, които нерядко са на снимки и със съпругите си. Любопитен факт е, че богати мераклии не липсват и от България. В сайта Сийкинг Арейджмънт са регистрирани 63 „Sugar Daddy”, които декларират благосъстояние, което не пада под 100 хиляди на месец.

Нов начин за срещи

Според световните медии този начин за срещи между хората е най-новата тенденция във връзките. Много често те прераствали в нещо повече от секс срещу издръжка.

Най-често захарчетата са на възраст от 21 до 27 години. Всяка пета девойка идва от бедно семейство, а почти всяка втора – от средната класа. Има богаташки, които също търсят лесни пари, показва статистиката. Почти половината от момичетата са от Европа и Америка.

Цифрите издават и друга тенденция. Студентките от елитни световни университети в Европа са сред водещите захарчета под наем, докато в САЩ от услугата се ползват студентките от масовите колежи.

В Англия възпитаници на Кеймбриджкия университет, Университета в Уестминстър, Сейт Андрюс, където принц Уилям срещна Кейт Мидълтън на Лондонското училище по икономика са сред захарчетата под наем.

Мамчета срещу татенца

Предвидена е възможност и за мъжете, които си търсят богати спонсорки. Мамите с пари могат също да избират млади красиви момчета, на които да плащат за удоволствия. Голяма част от тях дори декларират възраст между 30 и 40 г., показа проверка на сайта.

http://www.forumnews.bg

 


Сходни връзки

Богати чичковци плащат по 9000 евро за наши студентки | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди